Aktywne Wpisy
darknightttt +176
Co mnie czasami bawi w #niebieskiepaski
1. Oczekiwanie niesamowitego seksu z dziewicą
2. Wyśmiewanie stosowania medycyny estetycznej przy jednoczesnym oczekiwaniu top wyglądu niczym z instagrama
3. Obawianie się, że dziewczyna leci na kasę gdzie 95% tych bojących się praktycznie nic nie ma
4. Oczekiwanie zachowywania się jak żona (pełne oddanie, gotowanie, sprzątanie) bez ślubu i żadnych konkretnych zobowiązań, ustaleń
5. Chęć znalezienia młodej parnerki i oczekiwanie, że będzie zachowywała się dojrzale, będzie
1. Oczekiwanie niesamowitego seksu z dziewicą
2. Wyśmiewanie stosowania medycyny estetycznej przy jednoczesnym oczekiwaniu top wyglądu niczym z instagrama
3. Obawianie się, że dziewczyna leci na kasę gdzie 95% tych bojących się praktycznie nic nie ma
4. Oczekiwanie zachowywania się jak żona (pełne oddanie, gotowanie, sprzątanie) bez ślubu i żadnych konkretnych zobowiązań, ustaleń
5. Chęć znalezienia młodej parnerki i oczekiwanie, że będzie zachowywała się dojrzale, będzie
Prowadzę czasem rekrutacje jako ekspert techniczny i nieraz dostaję CV seniora 8-10+ lat w branży, który cały ten czas przesiedział w webówkach, a w sekcji wykształcenie ma jakiś bootcamp + magistra z ekonomii, teologii, teatrologii, dziennikarstwa (prawdziwe przypadki sic!), zamiast informatyki lub kierunków pokrewnych, jak EiT, AiR, mechatronika. Lubię dla beki zadać wtedy takiemu ekspertowi pytanie sprawdzające, czy delikwent wie w ogóle, jak działa komputer. Pytam więc o ilość bitów w bajcie,
Mam zagadkę/wyzwanie, szczególnie do tych którzy lurkowali chany kilka lat temu (wiem że tu jesteście).
Mam pewne archiwum które dostałem jakoś w 2015 na vichan od jednego anona w pliku RAR, jednak jest ono zabezpieczone hasłem którego nie pamiętam mam kilka bardzo mocnych podejrzeń.
Pamiętam że Anon ten wysłał mi plik i napisał coś czego do końca nie pamiętam.
Podał mi hasło w formie zagadki a brzmiała ona: "Hasło to imię anona który nie płakał po....." i dalej niestety nie pamiętam po czym ale...
Pamiętam jak mniej więcej brzmiała odpowiedź na tą zagadkę (bo znalazłem jakimś cudem w internetach)
Anon z zagadki nazywał się (z tego co pamiętam, mniej więcej): "Paweł który rządzi" - jednak wpisywałem tą frazę w różnych konfiguracjach (z błędami, małymi literami, bez spacji) i hasło niestety nie siada. Hasło jest zbyt długie żeby łamać je programem. W internetach już nie mogę znaleźć odpowiedzi na trapiące mnie pytanie.
Wiem że mała jest szansa na to że ktoś będzie wiedział o co chodzi ale może jakimś cudem znajdzie się tu ktoś, kto wie gdzie robię błąd w tym nick'u i jak go powinienem wpisać?
Próba nie strzelba.