Aktywne Wpisy

Kordem +69
Siostra poleciała do matki narzekać, że ja mam mieszkanie. Matka dzwoniła potem do mnie ze słowami, że będzie zrywanie umowy dożywocia z siostrą, bo się pokłóciły i dom też będzie na mnie. Teraz dowiedziałem się też, że matka jej ciągle pożyczała bardzo duże sumy pieniędzy i w ciągu 3 lat pożyczyła równowartość tego mieszkania co je mam.
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej

źródło: image
Pobierz
Rad-X +4
zaczyna się na "Ż" i rządzi światem
#maruda#maruda #motocykle #motomirek #zlotmotomirko
Zlot Moto Mirko się urodził na mikroblogu pod tagiem #motomirko. Z tego co wiem organizował go @blubi_su, z którym potem była afera ( https://www.wykop.pl/link/3800585/motocykle-sa-wszedzie/ ). Po tej aferze i usunięciu konta przez blubi_su społeczność zlotowa przeniosła się na nowe forum. Na tym nowym forum blubiemu o------a palma, zaczął się zachowywać jak moderacja wykopu, więc ludzie s---------i
Pamiętam, że była domena motomirko.pl - to było chyba to forum założone przez blubiego (takie czarne), a potem był chyba paciak.pl, ale najpierw na jednym skrypcie, a potem na innym.... no nie wiem. Wiem tylko, że znudziło mi się kolejne zakładanie kont i już dałem sobie spokój ;P Tym bardziej, że na razie moto sprzedałem i wrócę do tematu dopiero jak pierwsza córka
@staryhaliny: normalnie jak w wenezuelskim serialu
@brick: to jest juz dobra ekipa, jak za duzo to tez niedobrze.
serio to nie takie trudne ;) Owszem trzeba poswiecic troszke czasu ale nie jest to niewykonalne. A potem zabawa przednia.
@cocieboliczyaztak: Można zorganizować weekendowe spotkanie gdzieś w plenerze z namiotem.
Ja się piszę.
Nawer jak by nas miała być tam 5 to do re piwko kiełbaski i dobra miejscówka