Wpis z mikrobloga

• 20
Pacjent Małysz 2 montaż icka. Po przestudiowaniu internetu myślałem, że to będzie szybka akcja...
Ale 6h i pare piwek i efekt końcowy zadowalający.
Oczywiście rzeźby było bardzo dużo zderzak żeby wszystko się zmieściło podiaxowany i wyfrezowany.
Na mojej szczęście map sensor w avf znajduje się wyżej nie przy fabrycznym icku więc kiedy rzeźbiarka wjechała na orginalne orurowanie nie było potrzeby przenoszenia. Spadek temperatury w dolocie z 95 stopni do 30 misja udana.
#motoryzacja #zrobtosam #tuning #audi #intercooler #chwalesie
S62B50 - Pacjent Małysz 2 montaż icka. Po przestudiowaniu internetu myślałem, że to b...

źródło: comment_1601969529Lu593SCJm1aR4jPMKmxiAg.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@wxx71 mnie cała zabawa z orurowaniem, silikonami, obejmami itd wyniosła 800 cebulionow. Zestaw dedykowany to koszt 1300 więc dla mnie udało się trochę oszczędzić.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@wxx71 ją w 180 więcej nie potrzebuję tym bardziej, że na razie ośka. Serwis olejowy zrobię na spokojnie na rozpoczęcie sezonu akurat mi się fajnie zgrywa. Pozostają mi zimą jarzma i sprężyny.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@S62B50: hajs narazie się zgadza, przez durnego wirusa nie mogę zbytnio podróżować więc dużo hajsu zostaje :/ jakoś do końca października powinna być gotowa.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@PanKracy582: #!$%@? jesteś jakiś? #!$%@? się dosłownie do każdego na tym tagu i łapiesz za słówka #!$%@?ąc tylko ludzi. Każdy twój komentarz ma hejterski wydźwięk i taką polacka nienawiść. Gościu, musisz mieć smutne życie.

Dla informacji, bo czytać nie potrafisz: na dworze było 23 stopnie, w dolocie było 20. Co tu jest takiego trudnego do ogarnięcia?

Ps "z miejsca" czyli odrazu, a nie na postoju na biegu jałowym. Ale żeby skumać
  • Odpowiedz