Pacjent Małysz 2 montaż icka. Po przestudiowaniu internetu myślałem, że to będzie szybka akcja... Ale 6h i pare piwek i efekt końcowy zadowalający. Oczywiście rzeźby było bardzo dużo zderzak żeby wszystko się zmieściło podiaxowany i wyfrezowany. Na mojej szczęście map sensor w avf znajduje się wyżej nie przy fabrycznym icku więc kiedy rzeźbiarka wjechała na orginalne orurowanie nie było potrzeby przenoszenia. Spadek temperatury w dolocie z 95 stopni do 30 misja udana. #motoryzacja #zrobtosam #tuning #audi #intercooler #chwalesie
@wxx71 mnie cała zabawa z orurowaniem, silikonami, obejmami itd wyniosła 800 cebulionow. Zestaw dedykowany to koszt 1300 więc dla mnie udało się trochę oszczędzić.
@wxx71 ją w 180 więcej nie potrzebuję tym bardziej, że na razie ośka. Serwis olejowy zrobię na spokojnie na rozpoczęcie sezonu akurat mi się fajnie zgrywa. Pozostają mi zimą jarzma i sprężyny.
@S62B50: hajs narazie się zgadza, przez durnego wirusa nie mogę zbytnio podróżować więc dużo hajsu zostaje :/ jakoś do końca października powinna być gotowa.
@PanKracy582: #!$%@? jesteś jakiś? #!$%@? się dosłownie do każdego na tym tagu i łapiesz za słówka #!$%@?ąc tylko ludzi. Każdy twój komentarz ma hejterski wydźwięk i taką polacka nienawiść. Gościu, musisz mieć smutne życie.
Dla informacji, bo czytać nie potrafisz: na dworze było 23 stopnie, w dolocie było 20. Co tu jest takiego trudnego do ogarnięcia?
Ps "z miejsca" czyli odrazu, a nie na postoju na biegu jałowym. Ale żeby skumać
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Ale 6h i pare piwek i efekt końcowy zadowalający.
Oczywiście rzeźby było bardzo dużo zderzak żeby wszystko się zmieściło podiaxowany i wyfrezowany.
Na mojej szczęście map sensor w avf znajduje się wyżej nie przy fabrycznym icku więc kiedy rzeźbiarka wjechała na orginalne orurowanie nie było potrzeby przenoszenia. Spadek temperatury w dolocie z 95 stopni do 30 misja udana.
#motoryzacja #zrobtosam #tuning #audi #intercooler #chwalesie
@niezawodny
@S62B50
@SpalaczBenzyny
@PanKracy582
@wxx71 nie wiem jak wygląda mapa w TDI bo w 1.8t masz między innymi mapę zapłonów zależna od iat, limiter doładowania względem iat.
Komentarz usunięty przez autora
Dla informacji, bo czytać nie potrafisz: na dworze było 23 stopnie, w dolocie było 20. Co tu jest takiego trudnego do ogarnięcia?
Ps "z miejsca" czyli odrazu, a nie na postoju na biegu jałowym. Ale żeby skumać