@szantrapa: wykłady jeszcze ok, gorzej z laboratoriami. Jak semestr temu dostaliśmy instrukcje do labow i mieliśmy wykonać w domu, to troche był pszypau, że nikt akurat nie ma wyparki rotacyjnej xD
@szantrapa: No co ty. Mi by odpowiadały. Przynajmniej częściowo. Chociaż te wykłady mogłyby być online. I można sobie po kilka razy analizować. A tak normalnie nikt raczej nie daje prezentacji studentom do analizy tylko trzeba notatki robić XD
@Telofaza: ? ważne aby sie nie narobic. nie wyobrazam sobie robic ciezkiej fizycznej pracy. Naprawde szanuje ludzi pracy, dla mnie to są tytani, ja bym nie dał rady
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora