Wpis z mikrobloga

@Lordzik Weź sie nie osmieszaj bezbeku, bo robisz to nie tylko przed swoją rodziną, ale i w internecie. Odpalasz jakieś cringowe 5 minutowe streamy naćpany jakimś tanim gównem ze swoimi koleszkami ćpunami c--j wie po co. Kiedy ty wreszcie zrozumiesz jełopie, że każdy ma w------e w ciebie, twoje problemy i to co masz do powiedzenia? Gdyby nie @LepszyStream, który robił ci content na mieście i 2 razy ratował ci streama to już dawno każdy by o tobie zapomniał, bo nie masz nic do zaoferowania soba podobnie jak ten oblesny matkobijca z fasem @daniel-zwierzynski. Na twoich streamach od początku liczyl sie tylko i wylacznie Mareczek. To on cie wybil, to on robil najlepszy content, mozna powiedzieć, ze był to taki Tajfun od Bystrzaka, postać wręcz niezastąpiona. Dam ci dobra rade: zrób to co @daniel-zwierzynski, zniknij z internetu i nie tryharduj w patostreamingu, bo po prostu jestes za miękki na ten biznes i bez ćpania jestes obsrany bardziej niz @LepszyStream . Jak wroci 3 sezon to znow oczekiwania wzrosna kilkukrotnie i bedziesz płakał co stream, że wykop zły, żebrząć 50 zł na najtansza wiśniówke z tym bezbekiem v2 Czeczenem ¯\_(ツ)_/¯
#dwapalcewnatalce #danielmagical #patostreamy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kre-dens: Nigdzie się nie spiąłem, napisałem samą prawde i po prostu bawi mnie jak Patrycja stara przypomnieć o sobie robiąc 5 minutowe g---o streamy, żeby tylko wykop o nim nie zapomniał przypadkiem XD
  • Odpowiedz
@betrayero: okuratne, sprawiedliwe boże podsumowanie. 2 sezon ratował tylko ZelmerFucker i ew jednorazowa akcja z autobusu. I tyle.
@Lordzik jak chcesz iść w narkostreamy, to p---------l jakiegoś crocodila albo inny syf po którym będziesz skakał po ścianach, zrób patolę o jakiej nie słyszała Warszawa, a potem won do paki. Ty nie masz absolutnie żadnego pomysłu na siebie, czy na streamy. Tylko ćpasz, chlejesz, włóczysz się z tym cwelem Czeczenem
  • Odpowiedz