Wpis z mikrobloga

Przy wjeździe do UK we wniosku Passenger Locator Form podaje się swój numer telefonu. Mój numer telefonu logował się z Polski. Zakładając że np. wyleci się z Niemiec sądzicie że ktokolwiek pokwapi się i sprawdzi przy checkingu skąd się telefon Polaka lecącego z Niemiec logował? Czy będą na to raczej wyjebongo? Bo Polska spadła z listy na której była przecież bardzo długo, czy Polak na pokładzie lotu z Niemiec będzie "pierwszym podejrzanym do sprawdzenia"? #!$%@? mam gonitwę myśli i nie wiem co robić
#uk #wielkabrytania #anglia
  • 26
@patrol798: ty nadal nie rozumiesz ze on nie pytal o francje czy konkretnie twoja podroz ani wzjazd tunelem czy to czy ktos kontroluje papierki na wjezdzie do uk? bo tylko do tego sie odnosisz a jego nurtuje czy ktos moze dociekac po logowaniu jego nr tel czy faktycznie leci z niemiec czy pl. wiec ja sie pytam co ma wniesc twoja dyskusja na temat twojego wjazdu eurotunelem 2 tygodnie temu?
@patrol798: serio jestes 2headem typie xD wyrwales sobie cos tam z kontekstu. on pyta o wyjebongo ale na tracking nr tel a nie twoje mozliwosci poznawcze i czytanie ze zrozumieniem..a co najlepsze o eurotunelu nie ma ani slowa w jego pytaniu.
@kawalekpodlogi: udajesz czy tak serio? Tak, wyrwałem sobie z kontekstu jego pytanie czy sprawdzają czy mają wyje6ane. To ci odpowiadam, wielkimi literami może ci będzie łatwiej zrozumieć - WRACAŁEM Z FRANCJI, KRAJU OBJĘTEGO KWARANTANNĄ PO POWROCIE, ZERO PYTAŃ, ZERO TELEFONÓW, NIC, PRZEKROCZYŁEM GRANICĘ JAK ZWYKLE. Poproś opiekuna to ci to wytłumaczy mordo.
@patrol798: ale on nie bedzie wracal z francji ani tym bardziej eurotunelem i pyta pod katem ewentualnego sprawdzania trackingu nr tel po 3/10 gdy nasza ojczyzna zostala wciagnieta na liste krajow z ktorych jest kwarantanna. prosciej juz chyba sie nie da i dziecko czy uposledzony troche dorosly jak ty powinien to nawet zrozumiec ze ty nie odnosnisz sie do jego pytania a tylko do czastki wyrwanej z kontekstu ktora nic nie
@kawalekpodlogi: Ile można pisać że wracałem z Francji (gdzie logiczne że mój telefon też się logował) kraju objętego kwarantanną (i kilku innych gdzie jest kwarantanna po powrocie), i nikt o nic nie pytał, gdzie byłem, przez jakie kraje przejeżdżałem, czy wysiadałem z samochodu, nawet o formularz który mieli skanować itp. itd. a ten dalej swoje, że inna sytuacja... Koleś pyta czy mają wyje6ane więc odpowiadam, że tak, mają. Więc wracając z
@patchupdate daje Ci gwarancję nikt tego nie sprawdza. Codziennie do UK przylatują tysiące ludzi. Jedyna opcja że wpadniesz to taka że ktoś na Ciebie zadenuncjuje.Jeżeli wszyscy w pracy wiedzą to jest możliwe. Wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam
pisales duzymi bo jestes idioata w czym tylko utwuerdzasz kazdym kolejnym wpisem dalej piszac nie na jego a swoj temat :D on nie bedzie wracal z Francji i nie bedzie jechal Eurotunelem czego nie rozumiesz nadal?

@kawalekpodlogi: Bez komentarza. Wyloguj się a najlepiej usuń konto.