Wpis z mikrobloga

Przy wjeździe do UK we wniosku Passenger Locator Form podaje się swój numer telefonu. Mój numer telefonu logował się z Polski. Zakładając że np. wyleci się z Niemiec sądzicie że ktokolwiek pokwapi się i sprawdzi przy checkingu skąd się telefon Polaka lecącego z Niemiec logował? Czy będą na to raczej wyjebongo? Bo Polska spadła z listy na której była przecież bardzo długo, czy Polak na pokładzie lotu z Niemiec będzie "pierwszym podejrzanym do sprawdzenia"? #!$%@? mam gonitwę myśli i nie wiem co robić
#uk #wielkabrytania #anglia
  • 26
@patchupdate: Ja tylko się staram pomóc opisując jak to wygląda na przejściu granicznym i kontroli paszportowej. Czy lecisz czy wjeżdżasz, sytuacja jest taka sama - nikt się mnie o nic nie pytał, i jak napisałem wcześniej, mogłem spędzić wakacje we Francji czy Hiszpanii, mają na to wywalone. Telefon logował mi się w kilku krajach po drodze, w tym Francji z której wjeżdżałem do UK, czyli bezpośrednio z kraju objętego kwarantanną. Ale
@patrol798: to ze op zadwolil sie byle czym nie oznacza ze ty nie odnosiles sie do czegos innego... to ze bedziesz pisal capsem czy 2 razy powtorzysz nie oznacza ze cos sie zmieni xD owszem masz swoja historie ktora ma czesciowo zwiazek i ja opisujesz ale ona nie odpowiada na pytanie opa. zatem sam usun konto i naczuc sie rozumiec co by jakis cham i prostak nie musial ci tlumaczyc wiecej