Wpis z mikrobloga

zaczynam teraz nowy kierunek defeków (22 lvl here), no i było to słynne spotkanie integracyjne, przyszło trochę ludzi, dość dobrze gadało mi się z jedną loszką, ten słynny smalk talk, żarciki, żałowałem że nie byliśmy sami ale postanowiłem się potem odezwać na twarzoksiążce - reakcja pic rel. chciałem w jakiś oryginalny sposób zagadać, dać do zrozumienia, że chcę ją poderwać a nie tylko gadanie o hehe filmach i muzyce ale oczywiście dostałem sagę ja #!$%@?ę przełamałem się i mirkowi jak zwykle ch*j do dupy (,)
#przegryw #studbaza #zwiazki
e.....4 - zaczynam teraz nowy kierunek defeków (22 lvl here), no i było to słynne spo...

źródło: comment_1601638650sfYVVEMuiTREpMIGqgnVno.jpg

Pobierz
  • 198
  • Odpowiedz
ehhh imo wszyscy przesadzacie, w sensie ja też bym srogo prychnęła po takim tekście, ale to nie powód żeby kogoś skreślać, a wręcz można przekuć to w okazję do wspólnego pośmiania się

@sraneczk0oo: Po tym jak dziewczyna zobaczyła na wykopie ten wpis opa, to już żadne teksty mu nie pomogą.

Facet pokazał, że ma problem ze sobą i tyle.
Kasowanie komentarzy innych użytkowników też mu nie pomogło.
  • Odpowiedz
@spnt: to jest marny troll. Ostatnio też wrzucił takie coś i kasował komentarze które po 2500 plusów zebrały. Został dokumentnie zniszczony w tych komentarzach i nie wytrzymał. Nie inaczej jest tu :D
  • Odpowiedz
@Blinkenstein: idk nadal uważam, że wyzywanie opa od żałosnych i niekulturalnych (XD?) za to, że chciał skomplementować i (nieudolnie) poderwać dziewczynę, jest mocną przesadą, to tylko nieudany komplement, a ludzie tutaj przeżywają jak mrówka okres, szczególnie baby ( )
  • Odpowiedz
idk nadal uważam, że wyzywanie opa od żałosnych i niekulturalnych (XD?) za to, że chciał skomplementować i (nieudolnie) poderwać dziewczynę, jest mocną przesadą,

@sraneczk0oo: Ja tylko piszę, że jak laska zobaczy, że op ich prywatne wiadomości wywleka na wykop, to facet jest spalony.
Żadna nie będzie chciała takiego plotkarza.
  • Odpowiedz
@ever444: nie wierzę XDDDD wystarczyło gadać tak jak na integracji i zobaczyć czy dalej jest zainteresowana dyskusją z Tobą, a wtedy po upewnieniu się wystarczyło ją zaprosić na spacer, piwo, drinka etc. i tam atakować xD
  • Odpowiedz
@Bunch #!$%@? prawda. Takie teksty pokazują tylko, że osoba jest albo zdesperowana, albo dziwna, albo niedoświadczona. Wszystkie trzy powody powodują, że laska nie dość że cię zleje, to jeszcze pomyśli, że jesteś dziwny
  • Odpowiedz
@ever444: szczerze, jakbym tak napisał do jakiejkolwiek laski to bym sie sam spalil ze wstydu. Jezu, nie używaj emotikonów śmiechu etc. aktualnie jest to strasznie rakowe, tak samo płaczu czy innych #!$%@? #!$%@? tych.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
myślę, że mówienie komuś kto w sumie Cię nie zna, że ładnie pachnie będzie odebrane jako creepy ¯_(ツ)_/¯

@nerwowy89: wszystko można ale w odpowiednich okolicznościach i w odpowiedni sposób xD
  • Odpowiedz
#!$%@? prawda. Takie teksty pokazują tylko, że osoba jest albo zdesperowana, albo dziwna, albo niedoświadczona. Wszystkie trzy powody powodują, że laska nie dość że cię zleje, to jeszcze pomyśli, że jesteś dziwny

@spacja_enter: jak ja nie lubie takiego waszego piernieczenia... NIE MOŻESZ ZAGADAĆ DO LASKI ani tak, ani owak, każdy sposób zły. A jeżeli masz akurat możliwość czymś błysnąć w temacie to tego broń boże nie rób - nie wyrózniaj
  • Odpowiedz