Wpis z mikrobloga

#pilkanozna #bayernmonachium #fcbayern #paste
tak swoja droga, to calkiem zabawne ze bayern czeka do samego konca okienka transferowego po tym jak pozbyl sie kilku zawodnikow, w tym jednego kluczowego, grajac w kazdych mozliwych rozgrywkach, z kadra z ktorej wiekszosc zawodnikow powolywanych jest do swoich reprezentacji grajac w nich od deski do deski zwykle, z lamiacym sie comanem. zarabiawszy przez ostatnia dekade rok w rok gruby hajs, nie wykazujac straty (tego nie jestem pewien, ale bez znaczenia). w momencie, gdy przez wiele ostatnich i wiele nastepnych tygodni bedzie gralo sie nierzadko co 3 dni. niech sie teraz jednoczesnie lewy z mullerem polamia, albo boateng, ktory tez miewa problemy z kontuzjami, alaba sie obrazi bo nie doceniaja mu przez to ze nie chca dac miliarda coinsow tygodniowki i mysil o transferze do jakichs barcelon, no k---a. ja wiem, ze prawie kazdy klub na swiecie chcialby miec w tym roku taka sytuacje jak bayern, ale trzeba patrzec do przodu tez na cos innego niz na dywidende dla akcjonariuszy.
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yunglolins: a pozniej pajeety, a przede wszystkim afrykanscy eksperci beda gadac GNABRY BAD HAHAAHA FRAUD THE WORST THAN ARSENAL albo inne w stylu LEWA IS FINISH OLD GRANDMA BALLO'N DIOR? HE IS NOT EVEN THE BESTEST STRIKER ON THE WORLD, THE BEST PLAYER IS BRUNO FERNANDES <3<3<3
  • Odpowiedz