Wpis z mikrobloga

Jako, że zostałem wylosowany na dzisiaj do opisania dnia to proszę bardzo.

Ogólnie rzecz biorąc to cały dzień generalnie nie robiłem nic bardziej konstruktywnego. Jestem od początku miesiąca na bezrobociu i dzień w dzień gram na kompie albo konsoli.
Dziś nie było inaczej: wstałem rano i wyszedłem z psem, zasiadłem do grania, szukałem w internecie oferty pracy i wysłałem CV w parę miejsc. Jedyne bardziej konstruktywniejsze rzeczy jakie zrobiłem to jednemu koledze pokazałem jak wymieniać struny w gitarze elektrycznej za co dostałem 3 dychy jałmużny i zmieniłem żarówkę w aucie bo jutro przegląd.

I to byłoby w sumie na tyle.
#dzienzzyciaprzegrywa
  • 12
@Zebany98: Mam silnik 1.6 benzyna 88km o oznaczeniu SR.
Na plus auta to:
-małe spalanie(mi spalił około 6-6.5 litrów na 100 kilometrów przy spokojnej jeździe)
-wygoda czyli zawieszenie i bardzo fajne mięciutkie fotele
-mam zdrowy blacharsko egzemplarz (w fabryce i tak te auta były cynkowane)
-relatywnie bogate wyposażenie (elektryczne lusterka, szyby przednie w prądzie, wspomaganie, klima, czujnik deszczu i grzanie foteli które niestety nie działa i wątpię czy uda mi się
@programista4k Pracowałem jako operator cnc - zresztą to jest mój wyuczony zawód, a technikum skończyłem w kwietniu.
Co do siedzenia w domu to nie jest dla żadnej ze stron zbyt fajne, bo chciałbym zacząć znów zarabiać a z drugiej strony wspomagam trochę utrzymanie nas, ponieważ żyjemy z jednej wypłaty.
Na konsoli pykam w RDR2 albo fifę 20 a ma kompie gtaIV, omsi2, red orchestre 1 i 2, ets 2, albo jakieś części