Aktywne Wpisy
![mandamin](https://wykop.pl/cdn/c3397992/mandamin_czverpgBB4,q60.jpg)
mandamin +108
Zjadłbym takie orzechowe snaki
#kiedystobylo
#kiedystobylo
![mandamin - Zjadłbym takie orzechowe snaki
#kiedystobylo](https://wykop.pl/cdn/c3201142/6fb4db8a16825e528f02d0cb47c155276d160095083e770b66841f29473b4d02,w150.jpg)
źródło: p-mr-snaki-orzech-chrupki-kukurydziane-126g
Pobierz![Yaszu](https://wykop.pl/cdn/c0834752/3427531206d9238b05607eb544dd0a8246d55598e8cc56113626edc750e434fa,q60.jpg)
Yaszu +134
![Yaszu - Jak widać Ania się nie pie***** w tańcu. Jeszcze chwilka i cycuchy będzie cał...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/d14310418503339b73109a54428fe6ef6f1630483560d3d35f751632c82d47e1,w150.jpg)
źródło: temp_file1600486307961802302
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: p-mr-snaki-orzech-chrupki-kukurydziane-126g
Pobierzźródło: temp_file1600486307961802302
PobierzWykop.pl
Na mące z Ciechanowca zakwas i chleby rosną jak szalone, w smaku tez podobno różnica. Tak wiec kto jeszcze nie zamawiał od nich, polecam.
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #gotujzwykopem
źródło: comment_1601370473knLYiOdsdmk3EbG4iQ0rKR.jpg
PobierzZ jakiego przepisu robisz, podeślesz?
@merho: na kamieniu do pizzy
Sam ogarniam teraz mąkę z lokalnego młyna koło mnie - 15,5€/10kg + wysyłka i tak sie nad tym Ciechanowcem zastanawiam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja używam 80% mąki chlebowej, 10% pszennej pełnoziarnistej i 10% żytniej 2000.
Hydracje zmieniłem na 75%.
I ciasto składam 3 razy, co 30 minut.
źródło: comment_1601399889nIgK38GpTp24oyzUeEZ0jD.jpg
Pobierzźródło: comment_1601447979aWYwVoXB1JENEgSfQSDJmr.jpg
Pobierz