Aktywne Wpisy

Burkhard +1362
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
źródło: IMG_8319
Pobierz
Kiedys_Mialem_Fejm +378
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#bekazkatoli #bekazprawakow #lgbt #homoseksualizm #prawo #neuropa #4konserwy
źródło: comment_16013609844VKBeoKllGresQ3jF9Qlzh.jpg
Pobierz@Ordo_Publius: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°).
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1601373849TpgZn2yVC8Ir8vZ27W29MM.jpg
Pobierz@R187: Nie wiem o co chodzi z tą miłością do bliźniego, o której piszesz. Tutaj gość zsyntezował (chyba nie całkiem najgorzej) jak wygląda taktyka lobbingu, nie tylko w przypadku tego środowiska. To dość techniczna sprawa, nie rozumiem nawet gdzie tu jest miejsce na ideologie, sposób dość uniwersalny niezależnie od opcji
@R187: Ale ta treść jest nie istotna, to jest to do czego ta osoba dąży (nazwijmy to celem politycznym). Natomiast sam mechanizm jego osiągnięcia jest opisany nie najgorzej moim zdaniem (nie jest też wymyślony przez autora a podpatrzony u innych grup wykorzystujących go).