Wpis z mikrobloga

Fajnie, że dziewczyna tego nie ukrywa. To fair, wtedy nie tracisz czasu na kogoś, kto Ci nie odpowiada. Robienia dzieci nie potępiam, jej sprawa, jej tatusiowie, jej pińcetplusy... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Przekreśla to ją jako partnerkę życiową godną wykopka XD

@Poziomkowy: Strzelam, że na typowego wykopka nawet taka nie spojrzy, stąd taki poklask dla śmiania się tutaj z ludzkiej głupoty w postaci wpadek.

A to ani ciekawe, ani śmieszne. Normalny człowiek po prostu przeszedłby obok tego profilu obojętnie.

No cóż, dobrze, że siedzi się tu z elitą xd.
  • Odpowiedz
@Victim: W sumie to trochę nie czaje hejtu. Dziewczyna od razu napisała co i jak. A ze podjęła niestandardowe decyzje życiowe albo wpadła to już sprawa jej i tego kto się zdecyduje na związek z nią. Wy nie musicie przecież ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@sowiq: ale czego ty mi płaczesz w rękaw, bo kogoś nazwałem zgodnie z prawdą. Masz swoje zdanie, spoko, ale miej też jaja, żeby się zmierzyć z krytyką.
Najśmieszniejsze, że osoba którą tak nazwałem, się nie wypowiada, tylko przylatujesz ty z tymi płaczkami. Miej rigcz.
  • Odpowiedz
  • 0
@sowiq: dla mnie ta opinia to fakty. Perspektywa kolego. Uważam, że jak ktoś się z czymś nie zgadza, to powinien o tym mówić. Milczenie oznacza zgodę, zawsze tak było.
Nikt nie będzie wnikał, to jest chory wymysł jakiś milenialsów.
  • Odpowiedz
  • 0
@sowiq: nie dziwię się, tylko uważam, że można mówić o sobie i kontekście siebie, a nie występować w imieniu innych. Tej osobie najwyraźniej to nie przeszkadzało, albo uznała mnie za debila niewartego dyskusji. Po co to drążyć?
  • Odpowiedz
Ale mielibyście ból d--y, jakby różowe tu wrzucały zdjęcia i opisy typów z hasłami - ten prawiczek, ten mieszka z matką, ten robi za minimalną, ten nie ma prawa jazdy... itp

@Poziomkowy: To by było dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Brother_of_Steel: Trzeba było myśleć wtedy, a nie teraz szukać miłości, bo dojrzała. Czy ty w wieku 17 lat byłeś tak dojrzały i podejmowałeś same słuszne decyzje? Nie bronię dziewczyny, bo jednak dzieci to ogromna odpowiedzialność, jednak aktualnie 23 letnia kobieta nie ma mieć już możliwości ułożenia sobie życia? To jak potoczą się twoje losy zależy w dużej mierze od środowiska rodzinnego. Poza tym ciało nastolatki dojrzewa szybciej niż umysł. To,
  • Odpowiedz