Aktywne Wpisy

mogadishu +3
Facet ponad pół roku o mnie zabiegał, ale ja wtedy byłam w związku. Od miesiąca jesteśmy blisko, z mojej strony zaczęły rozwijać się uczucia, a on z dnia na dzień mówi mi, że jego uczucia do mnie wygasły. O co tu chodzi? Nie potrafię się pozbierać, ciągle płaczę i nie umiem zrozumieć co się o------o #depresja #zwiazki

michal-buszownik +85
Co roku ten krindż z prezentami, nie tylko na święta, ale też na wykopie. To jest jakas abstrakcja i totalnie sztucznie wykreowana relacja na zasadzie zaspokojenia swoistych potrzeb grupy dwojga fetyszystów: dawcòw-odbiorców, której nie potrafię zrozumieć.
Wszystko to pod patronatem rozbuchanego konsumpcjonizmu, aby swoiste NPC mogły napisać pod #pokapaka:
-dzieki, trafiłeś w gust,
-super wykopaka,
-jej
Wszystko to pod patronatem rozbuchanego konsumpcjonizmu, aby swoiste NPC mogły napisać pod #pokapaka:
-dzieki, trafiłeś w gust,
-super wykopaka,
-jej
źródło: 1000006622
Pobierz

gorzej że można w ogóle nie wstać ¯_(ツ)_/¯
Żartuje, i tak Cię lubię.
Komentarz usunięty przez moderatora
Dzisiaj właśnie teraz się obudziłem i nie widzę żadnych minusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No może jeden. Odpadają wyjścia na miasto 'po pracy' po 17 bo jeszcze muszę chwilę pracować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale jak miałem wstawać na 6-7 to cierpiałem bardziej xD
@pawel_je: dokładnie tak. Całkiem inne życie jak wstajesz kiedy chcesz.
Co prawda jak ktoś i tak wstaje o 7 to mu to nie robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do wyjść w tygodniu to mamy w pracy taką paczkę, że zazwyczaj da się coś pozamieniać i tez nie ma wielkiego problemu