Jakie moto poleciliibyście na pierwsze moto enduro.Zależy mi aby moto miało homologacje. Są tutaj jakieś mirki lub mirabelki co brały udział w zawodach enduro? #motoryzacja #enduro #pytanie
@anoonek95: Szukasz pod kątem motosportu czy pojeżdżenia sobie rekreacyjnie ? Od paru lat startuje, co prawda nie w enduro ale motocrossie, jak coś chcesz wiedzieć to pisz
@Pitu33 @Reynald na razie chciałbym jakiś puchar polski w enduro w klasie amator / ewentualnie cross country, ale dopiero w przyszłym roku. @kasztatan2112 właśnie brałem pod uwage te husqe 310 bo jest w miare lekka i ma elektrostarter co jest dla mnie też ważne. Na razie mam na oku bete rr 400 https://bit.ly/3ie17bv @Pitu33 startujesz na licencji czy w open/amator/hobby?
@anoonek95 lepiej zrobic sobir od razu licencję, w amatorach nie raz jest wyższy poziom niż licencji. W pl często wielu zawodników na zawodach chowa licencję do kieszeni i startuje jako amator. Gemeralnie to dość stare konstrukcje jeśli chodzi o motory co podałeś, ale jak trafisz zadbane to też posmigaja
A mnie już Ci Ukraińcy wkurzają. Laski w klubach a faceci se chodzą na piwko burgera i do Ikei. A na front? Nie jestem ruska onuco cokolwiek to znaczy.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link