Aktywne Wpisy
Polejmnie +283
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
grexo +13
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Kanały śmigają, epg też ogólnie cód miód, gdyby nie odświeżanie ekranu. Obraz skacze, gubi klatki, sportu nie da się oglądać.
Jakie ustawienia dobrać w samym mi boxie jak i w apce tivimate? Jak włączę i włączę to chodzi pięknie dany kanał, ale już po przełączeniu jest kicha.
TV to jakiś Samsung z 2015 fhd 60hz
Znalazłem rozwiązanie na reddicie.
Przywrócenie fabrycznych ustawień mi boxa jak i przeinstalowanie tivimate nic nie dało. Pomogło zainstalowanie starszego tivimate 2.8.0
Teraz wszystkie kanały chodzą płynnie bez mikroprzycięć. Minus taki że nie mam archiwum.
Komentarz usunięty przez autora
Póki działa to już tego nie ruszam.