@Hektar4: Czy ja widzę, że RPi przez UART-a obsługujesz? Czemu się tak katujesz? :P
OpenSSH już jest natywnie dostarczane z Windows 10 i powinno lepiej działać. Można uruchomić go z poziomu PowerShella lub przez appkę Windows Terminal.
@patrolez: katuje się tak, bo aktualnie mam internet z karty (z sieci Play) i nie mogę połączyć się przez ssh ( ͡°ʖ̯͡°) w domu przez pracuje przez ssh i działa super wszystko (win 7)
dziękuję Ci dobry człowieku za pomoc! o to właśnie mi chodziło
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
#python #raspberrypi #programowanie
źródło: comment_1601053423nogutb0GEX9ZtDoLhmkQpU.jpg
PobierzOpenSSH już jest natywnie dostarczane z Windows 10 i powinno lepiej działać. Można uruchomić go z poziomu PowerShella lub przez appkę Windows Terminal.
Jeżeli chodzi o faktycznie ogarnianie spraw terminalowych po UART, to jest to najprawdopodbniej związane z ustawieniem emulatora:
https://unix.stackexchange.com/a/106655/431332
w domu przez pracuje przez ssh i działa super wszystko (win 7)
dziękuję Ci dobry człowieku za pomoc! o to właśnie mi chodziło