Aktywne Wpisy
Lukardio +106
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +769
Ostatnie tygodnie sprawiły, że mam poważną rozkminę, czy serio warto brać konsolę Sony dla 1-2 gier ekskluzywnych w ciągu roku.
Screen z jakiejś grupy.
Wydajność całkiem możliwe ze w ogóle nie przełożą się na różnice
@nofink: nofink z wykopu dobrze wie w jakim stanie jest gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Medonix: ja myślę że to oznacza że playstation w ogóle nie działa. Jak już skaczesz do wniosków z d--y to po co się ograniczać.
@kaczek93: no i gry multiplatformowe. Konsole do gier kupuje się dla gier, wybiorę opcje z lepszymi exami. Czym innym mam się sugerować?
Tańsza konsola - o całe 50zł xD, z resztą zobacz ile kosztuje oficjalny dysk do Xboxa xDD
Mocniejszy sprzęt - póki co nie ma żadnych testów wydajności i wszystko zależy od optymalizacji tytułów
Ustawna bryła - XD
Kompatybilność - na PS masz PS Now i masę gier z PS3. A jak chcesz gry z PS2 to też jakieś są na sprzedaż często takie jakich na Xboxa nigdy nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak chcesz to go bierz tylko moim zdaniem w tych "plusach xboxa" nie wymieniłeś nic czego z drugiej strony nie mógłbyś napisać lub coś co jest pomijalne