Aktywne Wpisy
PrzegrywNaZawsze +266
Eh wspominam stare dobre Mirko. Kto pamięta takie nicki jak marianbaczal, FilzofujacaCalka, SamiecAlfa, SamGamgee, pitrasia, policjaa, Gruszka92, tych dwóch co mieszkali na Bali. Kiedyś to było mirko, teraz nie ma mirko #mirko
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
#polityka #polska #neuropa #4konserwy
@SzalonyFanMalysza: Pokaż nam głosowania, w których Konfa opowiada się za zamordyzmem albo łamaniem prawa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Sam na nich głosuje ze względów gospodarczych a denerwują poglądy na politykę zagraniczną i katobeton, ale żadne z liczących się ugrupowań, nie ma dla mnie programu atrakcyjnego gospodarczo (a gospodarkę uważam za najważniejszą).
Dodatkowo jako jedyni tak naprawdę pokazują zakłamanie pisu, nagłaśniają każde wprowadzenie nowych podatków i łamania praworządności.
- pis - milion nowych małych podatków,
Alebto, to tam chooj.
Sek w tym, ze gospodarcze stanowisko konfederacji to mrzonka, lep na muchy. Czesc z postulatow.jest niemozliwa do zrealizowania, bo budzet tego zwyczajnie nie wytrzyma. Cześć spotka sie z wielkim oporem spolecznym. Nie mowiac juz o tym, ze jest to partia w zasadzie politycznych i ekonomicznych amatorow, ktorzy, w polaczeniu
@kolanin: Głosować na magików. Bo na odczuwalną obniżkę podatków nie ma w Polsce pieniędzy. Mamy za dużo wydatków stałych i dużo wyzwań takich jak budowa elektrowni atomowej.