Wpis z mikrobloga

@Dykto13: Troll, bo zaprzecza teoriom, ktore tlumacza wam, ze nie musicie nic zrobic ze swoim zyciem, bo i tak blackpill was wyrzuca poza karuzele, wiec po co sie meczyc, po co cokolwiek z zyciem robic, nie ? Otworz sobie piwko i ponarzekaj na te laski #!$%@? hipergamiczne.

Siedze na wykopie i kloce sie z wami bo mi to sprawia przyjemnosc i mam na to czas. Co Ty myslisz, ze normiki nie
@Trojden88: Nie, wiekszosc moze. Ale przegrywy raczej nie, bo poza #!$%@? wygladem, maja jeszcze #!$%@? osobowosc. Zaloze sie, ze z laskami nie potrafili by gadac o niczym innym niz tym, ze one patrza tylko na wyglad i w ogole to sa worki na sperme. Sa zakompleksieni do granic mozliwosci, boja sie swojego cienia, nienawidza siebie. Tacy ludzie odpychaja nie tylko laski, ale i kolegow, znajomych, dlatego przegrywy narzekaja na ich brak.
@Dykto13: Reaguje emocjonalnie, gdy mowie prawde, gdy probuje kogos otrzasnac, a ktos mi zarzuca, ze jestem jakims trollem na uslugach nie wiem #!$%@? kogo niby xDDD Jaki mialbym w tym interes, by wam opowiadac jakies zmyslone historie ? Przeciez wy mnie nie znacie, co mi da to, ze opowiem wam bujdy ? Przeciez my i tak sie nigdy nie spotkamy, nigdy nie bede mial z tego rzadnej korzysci xd

Dlatego zastanow
@RomantykWSidlachRutyny: A bo troll oznacza nie śmieszka a jakichś pogląd na świat XD
Człowieku przystopuj z takim gadaniem bo ostatnie wykopki zobaczą ten czysty bejt XD
Oj ty zabetonowany światopoglądowo frustracie dla cienie każdy kto bllacpill równa się nie ruchającyXD
@Dykto13: Hah, a co w tym jest smiesznego ?! :D

Dla was bez kitu opowiadanie o normalnym zyciu, normalnych ludzi zapawa o smieszkowanie. Jestescie tak przesiaknieci swoja ideologia, ze uwazacie, ze jakiekolwiek odstepstwo od praw JEDYNEJ TEORII DZIEJÓW to jest trolling i smieszkowanie :D Kumam.

Ciekawi mnie tylko to, czy wy serio nigdy na miescie nie zwrociliscie uwagi na to, ze ta teoria sie wysypuje na kazdym kroku, ze niskich facetow
@Dykto13: Bo wykrecanie ludzi niczym zwierzatka z balonow sprawia mi przyjemnosc. I nie robisz sobie jaj, zwyczajnie z moim intelektem nie masz zadnych szans i ja Cie zawsze zmiazdze. I nie ma tu niczego zlosliwego, po prostu cierpie na chorobe zwana 130iq, ktora sprawia, ze zauwazam duzo wiecej rzeczy niz przecietny czlowiek, analizuje duzo wiecej

A spiskowa teoria dziejow to sobie juz sam dopowiedziales. Byla trójka z minusem za czytanie ze
Pobierz R.....y - @Dykto13: Bo wykrecanie ludzi niczym zwierzatka z balonow sprawia mi przyje...
źródło: comment_1600693013RL4aa7pcA9e7txrTNCyC1y.jpg
@Dykto13: Noo, nie spodziewalem sie, ze powiesz cos madrzejszego :D

Ok, 15:00 wybila, czas zajac sie powazniejszymi sprawami, niz przepychanki z przegrywami na wykopie (chociaz to ostatnio moje ulubione zajecie) :D