Aktywne Wpisy
kyIiejenner +14
bardzo rzadki widok, ja bez pomalowanych ust i brwi
Wisimiwur +196
W kwietniu dowidziałem się, że będę ojcem.
W sierpniu widziałem, że to będzie syn.
Dziś dowiedziałem się, że mój syn może nie dożyć chwili narodzin.
Jestem zdruzgotany. Totalnie zdruzgotany. Zostały dwa miesiące do porodu. Mieliśmy piękny czas wspólnie. Masaże brzucha, zachcianki, żarty z tego, że nie będę już jej więcej dmuchał balonów, bo jednego już nadmuchałem, mój ojciec zaczął inaczej ściskać mi rękę na powitanie i widziałem łzy w jego oczach po
W sierpniu widziałem, że to będzie syn.
Dziś dowiedziałem się, że mój syn może nie dożyć chwili narodzin.
Jestem zdruzgotany. Totalnie zdruzgotany. Zostały dwa miesiące do porodu. Mieliśmy piękny czas wspólnie. Masaże brzucha, zachcianki, żarty z tego, że nie będę już jej więcej dmuchał balonów, bo jednego już nadmuchałem, mój ojciec zaczął inaczej ściskać mi rękę na powitanie i widziałem łzy w jego oczach po
#przegryw #blackpill
Siedze na wykopie i kloce sie z wami bo mi to sprawia przyjemnosc i mam na to czas. Co Ty myslisz, ze normiki nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Już już, meliski sobie zrób i leć do następną laske przeruchać XD
Dlatego zastanow
Nie dopisuj do tego ideologi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Człowieku przystopuj z takim gadaniem bo ostatnie wykopki zobaczą ten czysty bejt XD
Oj ty zabetonowany światopoglądowo frustracie dla cienie każdy kto bllacpill równa się nie ruchającyXD
Pieniądze odziedziczył po tacie który je #!$%@?ł i sprytnie ukrył przed odsiadką.
Kolo ze zdjęcia te dupy zwyczajnie opłaca (nawiasem mówiąc kasa się powoli kończy) poza tym jest średnio rozgarniętym bajkopisarzem. To tyle a dyskusja z wykopowymi specjalistami od życia jest po prostu bezsensowna.
Dla was bez kitu opowiadanie o normalnym zyciu, normalnych ludzi zapawa o smieszkowanie. Jestescie tak przesiaknieci swoja ideologia, ze uwazacie, ze jakiekolwiek odstepstwo od praw JEDYNEJ TEORII DZIEJÓW to jest trolling i smieszkowanie :D Kumam.
Ciekawi mnie tylko to, czy wy serio nigdy na miescie nie zwrociliscie uwagi na to, ze ta teoria sie wysypuje na kazdym kroku, ze niskich facetow
Najbardziej mnie śmieszy to jak ty się ku*wa produkujesz a ja robię sobie jaja XDXD
A spiskowa teoria dziejow to sobie juz sam dopowiedziales. Byla trójka z minusem za czytanie ze
Wspaniałe podsumowanie
Ok, 15:00 wybila, czas zajac sie powazniejszymi sprawami, niz przepychanki z przegrywami na wykopie (chociaz to ostatnio moje ulubione zajecie) :D