Aktywne Wpisy
programista30k +108
Femme-nie-Fatale +123
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
Robiłem w weekend większy dystans, w tym 400km S-ką i niestety czuć już, że plecy by sobie chętnie odpoczęły od trzymania manetki na długich prostych, a moje moto tak hamuje silnikiem, że nie ma się nawet jak przeciągnąć.
Coś takiego:
#motocykle
Ja używałem tylko tego "nadgarstkowego", i na autostradę jest ok, tylko trzeba o nim pamiętać jak masz na przykład zjechać na stację, bo łatwo sobie podczas hamowania gazu dodać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@zuchtomek
To nie blokuje gazu tak, ze mozna puscic manetke. Jedyna roznica jest taka, ze nie trzeba trzymac zacisnietej reki na manetce, tylko wystarczy naciskac wewnetrzna strona dloni, taka dzwignia
@noriad:
To już mam, moim zdaniem to za mało, bo nie umożliwia puszczenia manetki.
@prop: Ciebie może by nie martwiło, ale mnie jako użytkownika drogi, w którego może wbić się Twoja szlifierka z zablkowanym gazem, właśnie ta kwestia interesuje w sumie najbardziej ;P
Aczkolwiek już wiem, że to de facto nie blokuje gazu :)
@emissary: Tak, to jest klasyczny przykład napięcia mięśni na obręczy barkowej. Niestety nie udało mi się tego wyeliminować pomimo tego, że starałem się ściskać bak kolanami i delikatnie trzymać kierownicę. Przejadę 500 km, ale teraz zrobiłem prawie 800 jednego dnia i zwyczajnie już boli.
@emissary:
Wszystko fajnie, ale ja pytałem o coś innego, a się robi rozmowa o dupie Maryny.
@RupturaPerinei: to dziwne bo mi blokuje (co prawda nie ten ze zdjęcia ale zasada działania identyczna), wystarczy lekko ruszyć manetką i się "wyłącza" ale jak go "włączę" to spokojnie mogę rękę w kieszeni trzymać a moto sobie jedzie
@Huberto606: Dzięki, nie pomyślałem o tym, ja właśnie na V2.