Aktywne Wpisy

zanka654 +447
Laska ma problem bo nie wykupiła biletu na pociąg odpowiednio wczas i musi z dzieckiem stać na korytarzu. Mężczyźni znowu tacy źli.
Przez lat jak jeździłam wielokrotnie zdarzyło mi się nie mieć miejsca siedzącego, ale nigdy się na tym nie użalałam na FB ¯\(ツ)/¯
Przez lat jak jeździłam wielokrotnie zdarzyło mi się nie mieć miejsca siedzącego, ale nigdy się na tym nie użalałam na FB ¯\(ツ)/¯

BiasedMonkey +28

Jest sobie taki dłuższy segment na stravie 20,2km. Dziś tam jechałem z czterema kumplami, wszyscy podobna forma, gęsiego, zmiany co 2km, było pod wiatr 7km/h prawie że w twarz. No i taki wynik wykręciłem, ja jestem zadowolony, ale jak patrzę na szczyt drabinki to sam nie wiem co myśleć. Niektórzy mają moce podobne a prędkości z kosmosu (184W i 51,2km/h xD). Tak im wiało czy driftują za samochodami, o co tu chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S.
Wam też od wczoraj #strava chodzi jak gówno?
Karolina oczywiście do oflagowania.
No jest w dół ale czy to jakiś duży zjazd? 20m na 20km
Błąd GPS to na sprinterskich segmentach, nie na 20km. Chyba.
318W i peleton i wiatr w plecy jestem w stanie uwierzyć. My dziś też elegancko gęsiego, coś jak grupowy TT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ja nie tego nie rozumiem. Chcemy wykręcić lepszą średnia w peletonie a znajomi upierają się na zmiany co 2km.
Ja mam FTP około 250w , przez 500m spokojnie na 320w pociągnę a potem z tyłu na 225w. 2km to już tylko 280w. Średnia spada.
Przy 107kg pewnie jest mało aero :)