Aktywne Wpisy

wykop +38
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w

waro +585
Wchodzisz sobie na wykop z rana, widzisz pierwsze znalezisko na głównej z Kołodziejczakiem (xD), a w nim najbardziej plusowane komentarze o tym, że Gates przygotowuje epidemię ptasiej grypy i wielki przekręt z robalami...
I już wiesz że na dziś ci starczy wykopu.
Ja #!$%@? xD
#wykop
I już wiesz że na dziś ci starczy wykopu.
Ja #!$%@? xD
#wykop

Czym dzisiaj pachną mirabelki oraz mireczki?
U mnie właśnie wjechał król z pierwszego roku produkcji, jest OGIEŃ!
#perfumy
Zapach komunijny MDCI - Chypre Palatin
VC&A Bois Dore
Tauera
Dobry,
Carner D600 czyli irysowa odpowiedź na VUI/DH. Ech, po godzinie projekcji robi się bardzo bliskoskórny, a szkoda, bo otwarcie ma piękne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
O 18 jak będę wychodził to może pokryje to Ritualsem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Flakon z pierwszego roku przyjął nawet kolor uryny na atomizerze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@studentskyyy: szybko kupiłeś xd rozumiem, że zadowolony z zakupu
Nie ma to jak wrócić do Wwa, mieć spory rozbrat z perfumami i sięgnąć po... Zara - Vibrant Leather Cologne które i tak katowałem non stop xD
A ja nie wiem nawet :D
Może najzwyczajniej podświadomie chce utrzymać tego lata jak najwięcej przy sobie, bo już tak mało go zostało :)
A u mnie Tziana Terenzi Chimera
Komentarz usunięty przez autora