Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
No to już mamy odpowiedź dlaczego obsrał się Ambra, po alkoholu zbiera mu się na szczerość
#youtubeshore
Przy okazji stwierdzę nowy fakt: MMA jest od boksu lepszym weryfikatorem pozerów, bo jest sportem bardziej zbliżonym do walk na ulicy.
A co, jakiś problem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i wisienka na torcie walki uliczne weryfikują pozerów( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Janek21: Pomijając fakt, że MMA jest bardziej grupą sportów niż sportem samym w sobie (za który jest uznawany dopiero od niedawna), to jeśli nigdy nie słyszałeś stwierdzenia że jeden sport jest trudniejszy od drugiego, to jest to twój problem, bo nie jest to nic niezwykłego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak generalnie to wytłumaczysz
@Janek21: Czyli przyszedłeś spruć się o stwierdzenie, które nawet nie padło z mojej klawiatury, bo ja napisałem jedynie że śmieszne jest kreowanie się przez niego na króla, skoro chłop otwarcie przyznaje się że jest słaby w walce, w której można używać czegoś więcej niż tylko pięści. Nie napisałem,
Przyznaję że znad interpretowałem twoje "śmieszne" ale chyba nie to jest tu problemem bo nie chodziło mi o jego osobę tylko o twój sposób myślenia.
Specjalnie użyłem i wziąłem w cudzysłów słowo lepsze żeby nie używać sformułowania że jest trudniejsze bo zwyczajnie nie może być.
No i na samym końcu tylko utwierdziles mnie w przekonaniu że nie masz żadnego kontaktu z sportem.
Co mają pojedyncze
Atakami personalnymi też nic nie zdziałasz, jedynie się skompromitowałeś, więc daruj sobie takie teksty i odnieś się wreszcie do tematu, a nie spam robisz.
MMA jest trudniejsze od boksu. To jest fakt, nie opinia.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
MMA jest trudniejsze od boksu. To jest fakt, nie opinia.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przykładowo, w MMA jesteśmy w stanie spalić +/- 500 kalorii, gdzie na boksie ponad 800. Ale jedziemy dalej. Tobie się wydaje ze MMA
Mój kolega zapaśnik który nie trenuje stójki, może cię zgwałcić w parterze, może odebrac ci chęci do życia, może cię zniszczyć, jeśli tylko cię do parteru ściągnie. Do czego ty bijesz zd MMA jest zbliżonym do walk na ulicy haha
MMA jest trudniejszy niż boks, to jest fakt nie opinia. Zamykam temat.