Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć Mirki, czuję się trochę w #depresja #uroda #kompleksy #skora

Przez parę przykrych spraw w życiu zaczęłam przejmować się strasznie moimi kompleksami. :( osobiście dla mnie to jest chore, bo to tylko wygląd, a ja przesadzam. Z drugiej strony nie chcę zmieść wszystkiego pod dywan...
Na pewno jestem blisko nadwagi, ale już odżywiam się zdrowo i ćwiczę, więc ciało ogarniam cały czas. Twarz mam podobno ładną, symetryczną - przyciąga uwagę. Włosy bujne, zdrowe, wzrost dla mnie idealny, na zębach mam aparat, zdrowie kontrolowane - bardzo dobre, starzeje sie dobrze, 24 lata, wygladam na mniej. Nie mam nic, co wyjątkowo by mnie szpecilo. Rozstępy małe mam, jak prawie każda kobieta. Niby ok, zaakceptowane.

Ostatnio zaczęłam się przejmować moja pionowa blizna na kostce (złamana), ktora jak na blizne wygląda dobrze, ale ma 12 cm długości i 1 cm szerokości. Wyobrazajac sobie moja noge widzę tylko I wyłącznie te blizne. :( z jednej strony akceptacja, z drugiej... myślę nad zabiegami żeby poprawić jej wygląd i może zdecydować się na medyczny kamuflaż..

Mirki, czy każdy człowiek ma blizny? Jak je akceptować? :(
#logikarozowychpaskow #blizny

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f63c0b8f49ad326e7b1a10a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach