Jakkolwiek Dudy nie cierpię i szczerze kibicowalem by jego rzady sie zakonczyly sie na pierwszej kadencji to czepianie sie wzieciem córki na doradcę mnie jakoś nie rusza. Ogolnie nawet sie dziwię z punktu widzenia Kingi. Ma wyksztalcenie i zaliczyla zagraniczne staze. Jest corka prezydenta sporego kraju. Kazdy globalny koncern, globalna firma doradcza lub kancelaria przydałby ja do pracy bez jakiegokolwiek problemu.
Ponadto w calej serii obludy PiSu i Dudy to naprawde nic takiego. #polityka
@eaxene: dziecko będzie tacie doradzać. Normalne w c--j po prostu. Nie widzisz że to jej trampolina do wejścia w politykę? Wkrótce będzie posłanką z dostępem do rad nadzorczych. Poza tym co to za bzdura że to dziecko po załatwionym stażu przyjęto by chętnie do pracy w globalnej firmie doradczej itd.
Ma wyksztalcenie i zaliczyla zagraniczne staze. Jest corka prezydenta sporego kraju. Kazdy globalny koncern, globalna firma doradcza lub kancelaria przydałby ja do pracy bez jakiegokolwiek problemu.
@eaxene:kazdy globalny koncern czy firma doradcza raczej nie chce sie zadawac z homofobami bo to dla nich tylko przypau a Kinia niestety zdecydowala sie firmowac kampanie ojca wlasna osoba
Ogolnie nawet sie dziwię z punktu widzenia Kingi.
Ma wyksztalcenie i zaliczyla zagraniczne staze. Jest corka prezydenta sporego kraju. Kazdy globalny koncern, globalna firma doradcza lub kancelaria przydałby ja do pracy bez jakiegokolwiek problemu.
Ponadto w calej serii obludy PiSu i Dudy to naprawde nic takiego.
#polityka
Nie widzisz że to jej trampolina do wejścia w politykę? Wkrótce będzie posłanką z dostępem do rad nadzorczych.
Poza tym co to za bzdura że to dziecko po załatwionym stażu przyjęto by chętnie do pracy w globalnej firmie doradczej itd.
@eaxene:kazdy globalny koncern czy firma doradcza raczej nie chce sie zadawac z homofobami bo to dla nich tylko przypau a Kinia niestety zdecydowala sie firmowac kampanie ojca wlasna osoba