Aktywne Wpisy
mirko_anonim +20
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +4
Co byście tu zmienili
Wczoraj było Founders Edition, a dzisiaj pora na wersję niereferencyjną. Żaden drogi Strix czy Gaming X, tylko bardziej skromny ASUS TUF Gaming. I co tu dużo mówić - to kawał karty graficznej, który rozmiarami przyćmiewa wersję FE, jednak w tym przypadku rozmiar faktycznie ma znaczenie. Ten model może okazać się jednym z najlepszych, co dzisiaj sprawdzimy samemu. Ale bez zbędnego przynudzania, zapraszamy do czytania:
https://www.purepc.pl/test-asus-geforce-rtx-3080-tuf-gaming-niereferencyjny-ampere
Jak zwykle znajdziecie u nas zarówno wyniki wydajności w grach i programach, jak i pomiary głośności, temperatur oraz poboru mocy. Nie zabrakło też podkręcania, a dodatkowo na wykresach zagościł GeForce GTX 1080 Ti.
#purepc #komputery #technologia #nvidia #pcmasterrace
@supra107: Albo to ASUS zrobił taką dobrą robotę w TUF! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dziękuję panie obudowa, karty nie będzie ( ಠ_ಠ)
@Raffael: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@supra107: To nie jest klasyczny cooler w przypadku ASUSa.