Aktywne Wpisy
Salido +259
Minął 13. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Kadet20 +330
Ocieplanie wizerunku wjeżdża mocno :)
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
Zaproszenie kieruję raczej do tych, co jeżdżą szosami, ale jak ktoś się nie boi, to też będzie mile widziany. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rowerowywroclaw #szosowywroclaw #trocheruchuwewroclawiu
Komentarz usunięty przez moderatora
@LWTM kurnaa panowie ja to chyba nie dam rady na 17:15. Co prawda z domu do miejsca ustawki mam 5 min ale muszę najpierw tam dojechać... Jak nie chce wam się czekac to jedzcie sami chyba że poczekajcie z 10 min i jak nie dojadę to jedzcie.
@LWTM przepraszam was nie dojadę jeszcze stoje na światłach i nie chcę was wstrzymywać... Następnym razem na pewno przyjadę!