Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
1/2
#kitku #koty #smiesznypiesek #smiesznekotki
Może od razu zajeb kici łopatą w łeb. Zaoszczędzisz jemu cierpienia na niewydolność nerek i niedroznosc pęcherza, a sobie wydatków na weterynarza.
A potem k---a słuchasz, że 6 letni kot to senior xD
@chrominancja: czyli jakie? po czym to poznać?
Na zdjęciu po lewej podczas kryzysu nerkowego kiedy ciągle się odwadniała (futerko można było układać i praktycznie nie wracało na swoje miejsce),
Nie jest to idealny sposób (bo zalezy czy kot się zepnie czy nie) ale przynajmniej daje
Komentarz usunięty przez autora
Plus jeszcze jak samemu sprawdzić u swojego kitku:
@chrominancja: zauważyłem, dlatego usunąłem komentarz, ale widać niedostatecznie szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzięki za wskazówki, od razu poszedłem sprawdzić mojego sierściucha - dobrze z nim ( ͡º ͜ʖ͡º)
Polecam na facebooku grupę Surowe Kotki. Moderatorami sa weterynarze i dietetycy (i pewnie tez behawioryści). Zawsze doradzą jak kota przekonać do zdrowej diety.