Aktywne Wpisy

Soothsayer +185
Z okazji moich urodzin życzę wam wszystkim sukcesów (ale mniejszych niż moje)

onionhero +118
Byłem wczoraj na festiwalu pierogów, czy coś w ten deseń na Podkarpaciu.
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
źródło: IMG_8423
Pobierz

Oculus Quest 2
źródło: comment_16000972030DSZYAqKGe5cj7CjJ0KUGc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@vegetas: @Qutaphone:
Pewnie będą update softu jeszcze kilka miesięcy bo czemu nie, pewnie gry w większości też będą działały na obu questach tylko na 2 będą dużo ładniejsze. Ja swojego questa sprzedałem tydzień temu jak się okazało, że już wycofali z produkcji jedynki i prawie wszędzie są niedostępne, przecieki były z
@Byku555: Taa, też kupiłem pady żeby przenieść nieco obciążenia na tył.
@lodowka_z_piwnicy: Jak najbardziej i działa bardzo dobrze a jak ma się w domu WiFi 5GHz w standardzie AC to można pograć bez kabli w ogóle dzięki "Virtual Desktop".
Komentarz usunięty przez autora