Sąsiad z którym od roku jestem w dość wrogich stosunkach bo myśli że jego 20 letni kot zdechł bo go czymś otrułem i rozpowiada na mnie po sąsiadach jakieś g---o właśnie wparował na moje podwórko chyba myśląc że mnie nie ma w domu. Pytam się go czy mu się coś nie p------o a ten do mnie jak gdyby nigdy nic, że "zauważył maślaka u mnie i on go chce, a ja sobie mogę następnego jak urośnie zerwać" i poszedł dalej XD
Normalnie mnie zamurowało XDDD
Myślicie, że dobrym pomysłem będzie teraz wparować na jego podwórko, zerwać jednego z hodowanych przez niego słoneczników i powiedzieć to samo?
Hitler i Bormann stoją przed mapą i planują ważną akcję. Wchodzi Stirlitz z pomarańczami, wyciąga aparat fotograficzny, robi zdjęcia mapy i wychodzi. Hitler zdziwiony pyta Bormanna: - Kto to był? - Stirlitz,
Normalnie mnie zamurowało XDDD
Myślicie, że dobrym pomysłem będzie teraz wparować na jego podwórko, zerwać jednego z hodowanych przez niego słoneczników i powiedzieć to samo?
Trochę #heheszki ale jednak #truestory
#logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi
A nie przyniósł pomarańczy?
Hitler i Bormann stoją przed mapą i planują ważną akcję. Wchodzi Stirlitz z pomarańczami, wyciąga aparat fotograficzny, robi zdjęcia mapy i wychodzi. Hitler zdziwiony pyta Bormanna:
- Kto to był?
- Stirlitz,
źródło: comment_1599928553YrpPA96myVR2IjsbO2LZJZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1599928679aJ5uk21eit9tvefxAQk89c.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora