Wpis z mikrobloga

Dokładnie, jakie znaczenie ma to, ze 7 przypadków samobójstw mężczyzn przypada na 1 s---------o kobiety. To nie ma żadnego znaczenia!

Zresztą co do nienawiści kobiet np do niskich pisalem i udowadnialem nie raz, nie trzeba nic wiecej dodawać.

#przegryw #depresja #przemyslenia #p0lka #logikarozowychpaskow
wilhelm99 - Dokładnie, jakie znaczenie ma to, ze 7 przypadków samobójstw mężczyzn prz...

źródło: comment_1599842980eKjvLWOGSghVDUj4NEh1Eh.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wilhelm99: U mnie w firmie laska skomentowała: "Wybierają łatwą drogę".
Trochę to prawda bo powinni te wszystkie różowe.......................................
  • Odpowiedz
@Neeveermind: ej, ale to jest strasznie niesprawiedliwe. Są takie typiary jak i goście, którzy jeżdżą po innych z problemami bo "niby są mało męscy". Nie raz widzę toksyczne zachowania na tagach przegryw czy podobnych niebieskich pasków - skierowanych przeciwko wyglądowi lub psychice i zachowaniu innych potencjalnie gorszych lub słabszych NIEBIESKICH. Serio - przy tym różowych tutaj na mirko prawie nie widać. I to strasznie smutne, że w środowisku, gdzie niby
  • Odpowiedz
że w środowisku, gdzie niby mężczyźni lub chłopcy mają się wspierać jest na odwrót

@notoelo: nie ma takiego środowiska na wykopie, mam nadzieje, że nie masz na myśli tagu #przegryw. ich łączy nienawiść nie pozytywne uczucia. jak jeden chce 'wyjść z przegrywu' to go ciągną w dół bo się nie da, nie warto, i to normickie rady aby iść się leczyć.
  • Odpowiedz
@Piewca_Zaglady: l-----a mac ale mi się podniosło ciśnienie. 9 września mój kumpel skończyłby 33 lata. Ale nie skończy bo 6 lat temu popełnił s---------o. Chociaż nie miałem z nim jakiegoś specjalnego kontsktu od końca gimnazjum, a po liceum jak wyjechał do UK prawie w ogóle to mimo to do końca życia będę miał poczucie winy. Wiedziałem że nie najlepiej u niego ale w zasadzie to nie miałem nawet do niego
  • Odpowiedz
Ogólnie warto pomyśleć nad swoim zachowaniem, co wam się stanie jak pogadacie z kimś? Lvl w gierce, serial itp wam ucieknie? Czasem nawet zaoferowanie spotkanie może uratować człowieka.
  • Odpowiedz
@wilhelm99: Ale taki Robert "pedał" Biedroń i tak powie, że piekło kobiet w Polsce trwa i zawsze znajdzie się kilka procent przygłupów np. nasze neuropki, którzy na niego zagłosują.
  • Odpowiedz
@wilhelm99: ja tam nie rozumiem co kobiety mają do niskich facetów - sama jestem niska i podobają mi się niscy faceci. Mam sąsiadke, ma o głowe niższego faceta, wszyscy się z nich smiali, ona się zupełnie tym nie przejmowała.
Nad kobietami tez można się pouzalać w ten sposób, bo nienawiśc facetów do grubych kobiet i tych bez cycków też jest powszechnie znana...no a niby liczy się to jest w środku
  • Odpowiedz
Ja myśle, że samobójstw wśrod facetów jest więcej, bo częściej są uzależnieni od rożnych substancji i są skuteczniejsi. Nie sądze by powody samobójstw męzczyzn miały większy kaliber od powodów kobiet.

@Ana77: w polsce facet który ma problemy, choroby (szczególnie te psychiczne) jest postrzegany jako słabeusz, frajer i nie prawdziwy facet. Faceci wręcz boją się iść do specjalisty od chorób psychicznych by nie być uznanym za słabego czy kogoś kto sobie
  • Odpowiedz
  • 0
Kiedyś, jechałem autobusem i wsiadła jakaś patuska że swoim kolegą. Podczas rozmowy mówiła a Mozn powiedzieć że krzyczała rzeczy typu :"Boże jak ja nienawidzę słabych ludzi,powinni się sami eliminować albo ja byn ich sama wymordowała bo nie powinni żyć"
  • Odpowiedz