Wpis z mikrobloga

@DryfWiatrowZachodnich: Różnie, niektórzy narzekają na kaszojady (zwłaszcza jak szkoły/przedszkola były zamknięte), inni na problemy z oddzieleniem życia prywatnego od pracy (w sensie że nie masz tego uczucia że wracasz z pracy, i wieczorem wciąż czujesz się jakbyś był w pracy, odruchowo sprawdzasz slacka/maila itp.), inni na brak kontaktów towarzyskich z kolegami z pracy (zwłaszcza ci co mieszkają sami)
  • Odpowiedz
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: A dla mnie praca zdalna jest w pyte. Dzieci jeszcze brak, śpię dłużej, po 17 mam w dupie czy ktoś coś do mnie napisał, a w pracy mnie tylko wkurzały te dynamiczne osoby, które wiecznie musiały coś pieprzyć. No i teraz ledwo wstaję i już do komputera - i jeszcze mi za to płacą (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: naprawdę ktoś kto pracuje zdalnie na UoP 8 godzin i nie ma nie normowanego czasu pracy włącza służbowego laptopa po 16/17 żeby sprawdzić czy ktoś mu maila wysłał zamiast normalnie o 8/9 sprawdzić? (_ ) pokolenie niewolników

@Ksieciunio- no, ja tak czasem mam odkąd pracuje zdalnie. Problem nie istniał kiedy pracowałem w biurze. Dopiero sie uczę HO i nie przepadam za nim ale
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@RHarryH: Dokładnie, to głównie takie dynamiczne oskarki i stare prochna które nie mają komu #!$%@?ć nad głową narzekają na zdalną jacy to oni samotni, nie nic lepszego niż zdalna. A jak ktoś nie potrafi sobie czasu organizować i praca to całe jego życie to współczuję
  • Odpowiedz
naprawdę ktoś kto pracuje zdalnie na UoP 8 godzin i nie ma nie normowanego czasu pracy włącza służbowego laptopa po 16/17 żeby sprawdzić czy ktoś mu maila wysłał zamiast normalnie o 8/9 sprawdzić? (_ ) pokolenie niewolników

@Ksieciunio-: Nikt nie włącza laptopa, żeby sprawdzić maile po pracy, chyba ty masz jakąś mentalność niewolnika skoro tak pomyślałeś. XD Po prostu firma pozwala używać najnowszego MBP wartego
  • Odpowiedz
Dokładnie, to głównie takie dynamiczne oskarki i stare prochna które nie mają komu #!$%@?ć nad głową narzekają na zdalną jacy to oni samotni, nie nic lepszego niż zdalna. A jak ktoś nie potrafi sobie czasu organizować i praca to całe jego życie to współczuję

@PanPrezes_PL: Sądząc po twoim sposobie wypowiedzi i płytkim postrzeganiu problemów innych ludzi, musisz być bardzo toksycznym człowiekiem, ale i tak ci odpiszę. Zdziwiłbyś się, bo największe
  • Odpowiedz
  • 9
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: Właśnie jestem introwertykiem i to ludzie o których mówiłem powodują toksyczną atmosferę, zdecydowanie mniej się stresuje teraz. Mam 2 dobrych kolegów i mi więcej nie potrzeba, ale nawet bez tego wątpię że jakoś mi się źle żyło, lubię wyjść sam do restauracji, kina czy na basen i jestem zadowolony
  • Odpowiedz
  • 2
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: Mnie to po prostu szokuje jak można wpaść w taki sposób w alkoholizm , to jest zwykle uzalanie się i zero pracy nad sobą . Polecam znaleźć jakieś hobby, ja siedzę na grupie pojazdów elektrycznych małych i dużych i naprawdę super osoby idzie poznać i razem pośmigać
  • Odpowiedz