Wpis z mikrobloga

@Gviazdor: Jak jeździsz jak wariat to co się dziwisz. Oddaj prawko do laysów skoro nie potrafisz zwolnić na ośnieżonej górskiej drodze, żeby nie wylecieć na zakręcie. Gość dobrze zrobił, bo zawsze to jest więcej punktów, które cię wyeliminują z poruszania się po drogach publicznych

Cytat:
Miałem kiedyś zima stluczke. Na kretej gorskiej drodze wylecialem z zakretu hamujac. Udezylem w pania jadaca z naprzeciwka. Ogólnie nic się nie stało, u mnie rozbita lampa i jakiś plastik polamany u niej wgniotka w drzwiach. Ona w szoku i dzwoni po ojca mówi ze mieszka w wiosce za zakretem. Czekamy po 10 minutach przychodzi jej ojciec i do mnie z morda ze jak wariat jeżdżę i widzi po sladach hamowania. Mówię mu oswiadczenie spiszemy i każdy uda się w swoim kierunku bo wina moja, a gość ze taak hurdur on na Policje zadzwoni i policja mi da nauczke. Ja widzac ze typ #!$%@? wsiadlem do auta odpalilem I czekam na bagiety. Przyjechali po chyba 2 godzinach XDDD
Koles od razu do nich z ryjem ze jestem wariatem itp xD panowie poprosili mnie do radiowozu i odprawili procedury swoje i pan antiperspirant pyta czemu oswiadczenia nie spisalismy tylko do zwyklej stluczki bagiety wzywamy. Doszlismy razem do wniosku ze typ #!$%@? i w sumie wyszło na to samo jakbyśmy spisali oswiadczenie tylko 2 godziny czekalismy na mrozie na niebieskich xD
#janusze #motoryzacja #polskiedrogi
  • 2
@aarahon: Jakiemu trollowi? Przeciez to jest powszechna opinia połowy wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aaaa przepraszam, powszechna opinia to obwinianie babki ze na śliskiej drodze nie wzięła pod uwagę ze ktos moze popełnić błąd i nie zrobiła uniku.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)