Aktywne Wpisy

Melkovva_ +38
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

jmuhha +212
o kurna patrzcie to ლ(ಠ_ಠ ლ)
fb komendy w Iławie
fb komendy w Iławie

Może mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie działają niby te aplikacje gmail generator. potrzebuje 40 maili z końcem @gmail.com
Znalazłem rozwiązanie wręcz idealne a to się okazało ściema.
Bo niby to działa tak.
podajesz swojego maila np test2020@gmail.com
I zaklada ci np 100 maili np
t.e.s.t.2.0.2.0@gmail.com
No i loguje się do niego wpisując t.e.s.t.2.0.2.0@gmail.com
i hasło z oryginalnego maila
O dziwo wyświetla się komunikat, że loguje się do t.e.s.t.2.0.2.0@gmail.com
ale potem jak wchodzę w konto albo wysyłam maila to i tak jestem na test2020@gmail.com, ma ktoś jakiś pomysł jak to ogarnąć.
Np test2020+1@... To też ta samą skrzynka
A potem w razie zgubienia, śledzić je, zobaczyć co robią na nim dzieci.
I chciałem mieć 1 tablet 1 mail.
Te tablety mają być dla dzieci na zdalne nauczanie..
Czy jak uruchomię te 40 tabletów i na nich zacznę zakładać konta, jak będą podpięte do tej samej sieci - czy też mnie poprosi o numer telefonu? Bo tak to robiłem na 5 komputerach w pracy i udało się założyć 11 kont
Może też zamiast family użyć classroom (ale musiałbyś podpiąć G Suite for Education) - https://support.google.com/edu/classroom/answer/7582372?hl=en
@kodecss: Nie mow ze podales swoje haslo do gmaila na jakiejs gownostronie? xDDDD
1. Nie podawałem żadnego hasła
2. Choćbym już był tak opóźniony jak ty żeby to zrobić, to podał bym hasło losowo wygenerowane do maila, który ma 1 dzień i został założony w celach testowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kodecss: Nie podajesz zadnego linku co to za generator to zapytalem.