Aktywne Wpisy
smutny_kojot +157
Nie ma większego raka na polskim twitterze niż Bandyta z Kamerką. Działalność tego typa opiera się w 99% na prowokowaniu innych jazdą na granicy przepisów, a potem zapasami w błocie z normalnymi użytkownikami dróg na swoim kanale. Od wczoraj pieniacz kręci aferę, bo ktoś wyprzedził go prawym pasem na S8, a na pytania, czemu okupował lewy, kiedy prawy był pusty, zasłania się jakąś tajemniczą zasadą 20 sekund, której nie ma w kodeksie
WielkiNos +226
Weź sobie mokebe z tindera, który kłamie, zdradza i oszukuje. Narzekaj, że nie ma już normalnych facetów.
#tinder #mokebe #logikarozowychpaskow #p0lka
#tinder #mokebe #logikarozowychpaskow #p0lka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Myślę żeby go zostawić ale ktoś wie kiedy będzie event i będzie można zmienić frustration?
Z drugiej strony jakbym zrobił purify to jeszcze by mu uroslo IV i byłby tańszy w power upie.
No ale myślę, że zwykłego z dobrym IV to jeszcze kiedyś złapie na rajdzie, a o Shadow może być bardzo ciężko.
Co myślicie?
@Bielecki dużo razy widziałem go w pvp, ma szybki charge i jak ktoś zlekceważy i nie weźmie tarczy to zrobi więcej szkód niż zwykły. Z drugiej strony może właśnie zmuszać przeciwnika do blokowania.
Na ultra w jednym z teamów używam zwykłego, no ale tam mam dwie szklane kule i on jest jedyną tarczą xD
@statiq a wiecie jak często można zmieniać frustration i czy w zwykłych newsach takie info się pojawia?
Niedługo halloween, może coś się pojawić. W grze na pewno o tym poinformują, tylko czytaj całe posty.