@Czarna_ksiazka: no jak przechodzisz tylko fabułę, rzucasz w kąt i zostawiasz, to nie ma się co dziwić. mi wymaksowanie wszystkiego zajęło spokojnie ponad 40h
@kjeller: wszystkie wyścigi wygrałem, wszystkie misje przeszedłem, kupiłem najdroższe auto. Zerowy end-game content. Nie wiem jak jest teraz, bo od release nie instalowałem, ale wtedy był dramat. A multi to był jakiś żart, lagowało fest, matchmakingu nie było, żadnego rankingu, nic xD
@kjeller: i zapomniałem o najgorszym. Jak już czułem, że fabuła zaczyna się rozkręcać, że zaraz będzie się w końcu coś działo, to pojawiły się napisy końcowe xD Gierka naprawdę z potencjałem, bo grafika fajna, model jazdy fajny, klimacik super. Ale zabrakło pomysłu, kasy albo czasu na jej skończenie.
@manieczek007 dokładnie, mi ProStreet mega podszedł ze względu na "fabułe", te eventy wyścigowe były w pytę. No i bardziej wymagający model jazdy. Szkoda że jesteśmy nieliczni którym się podobał
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Po niemal 15 latach jeszcze nie zrobili lepszej części ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1599454405ZelztdAF9ShPkcnSgqeiOe.jpg
Pobierz