Wpis z mikrobloga

Kiedyś na wykopie rzuciło mi się w oczy, że ktoś zakładał nowego Tindera żeby mieć tanio golda. O ile dobrze zrozumiałem, to mogę założyć konto na np. loszkę 20 lvl, kupić sobie golda, w-----ć to konto i przenieść sobie tego golda na moje prywatne konto? Robił ktoś tak?

#tinder #pytanie #niebieskiepaski
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MasterVegito: ja konto miałem na tym samym nr telefonu i mailu, po zakupie dostajesz kod na maila, klikasz przywróć zakupione produkty, wpisujesz kod i masz. Nawet się zastanawiałem czy w parę osób nie można by z jednego golda korzystać, ale trochę strach przed banem
  • Odpowiedz
@Aik-: No ale mi chodzi jakbym założył zupełnie nowe konta na fikcyjną osobę z innego numeru i maila, czy mogę to przenieść na swoje
  • Odpowiedz
@winslow: przy różnych to nie wiem, ja założyłem puste konto 20 lvl na mój nr i mail, kupiłem golda, usunąłem konto, założyłem normalne użyłem kodu i tak usuwałem co jakiś czas i nigdy nie było problemów z przywróceniem.
  • Odpowiedz
@Aik-: A zmieniałeś płeć czy coś? Jaki jest koszt na takim pustym koncie? I czy jak usuwasz konto to tracisz sobie tego boosta co się go dostaje razem z goldem, czy przenosi się też na nowe konto?
  • Odpowiedz
@winslow: tylko wiek zmieniałem, koszt jest dużo niższy, ja jestem 30+ lvl. Nie dam gwarancji, ale wydaje mi się że boost jest przypisany do golda, bo się odnawia co miesiąc
  • Odpowiedz