Wpis z mikrobloga

• 348
Jak doszło do pojawienia się patologii od patostrimów i famemma na wykopie? Przez kilka lat widywałem tu co najwyżej pojedynczych prawilnych sebków, a tu nagle cała karuzela z idiotami.
#pytanie #wykop #patologia
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak doszło do pojawienia się patologii od patostrimów i famemma na wykopie?

@Cinoski: Kiedyś ktoś dodał Daniela i jego remont, który robił na lajwie na wykopie. Przyjęło się i mirki zaczęły być aktywne w tym temacie. Później powstało famemma między innymi z udziałem Daniela i jakoś to się kula ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WuDwaKa: Serio to wykopki z nieujawnionym wcześniej świńskim mózgiem? Z tego co widzę to sporo też jest takich którzy specjalnie założyli tu konto z okazji.
  • Odpowiedz
@Cinoski: Ogólnie idiotów w każdym społeczeństwie jest więcej, a Wykop od kilku dobrych lat jest już powszechny stąd te durne tagi robiące furorę wśród patologicznej młodzieży.
  • Odpowiedz
@Cinoski Cala patologia zaczela sie od Warsawshore i paradokumentow typu sedzia wesolowska. Glupie g wno az wstyd bylo o czyms takim rozmawiac. Ale moi znajomi z gimbazy z wielka luboscia komentowali ten sciek. Dzisiejsi prawnicy kuzwa mac. Jest popyt, jest podaz. I ta fale smiecia telewizyjnego zapoczatkowali inteligetni, wyksztalceni ludzie np. z takiego Gdanska. Ha Tfu! na was.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@Cinoski: no bo na mądrych ludziach białek szekli nie zbije. Zobacz popularne tagi. Fame, Daniel magical inne patologie. Wykop się zmienił, plus taki że mniej więcej możesz dopasować content ale co z tego jak potem taki ziomek będzie wypowiadał się w kwestiach polityki czy społeczeństwa ¯\_(ツ)_/¯

Inna sprawa że sam uwielbiam odmozdzajace rzeczy ale z jakąkolwiek klasą i szydera, te w/w nie są.
  • Odpowiedz
@Cinoski: O ile dobrze pamietam to jakos w 2017 ten pierwszy patostreamer (nie wiem jak sie nazywa ale taki grubasek co mieszka z mama) mial kilku wykopkow, ktorzy wrzucali mu donate z tekstami o wykopie i cala reszta patologii, ktora to ogladala zaczela tu zakladac konta ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Cinoski: 2017 - akurat pamietam ze wyjezdalem do Nowej Zelandii jak to sie dzialo bo gdy raz ogladalem tego streama to w PL byl srodek nocy a ja pilem wlasnie poranna kawe.
  • Odpowiedz