Wpis z mikrobloga

#m-------a siemaneczko duze jest ryzyko ze mi przejmą pake jak ziomek mi na spróbowanie wysłał cukierki karmelki z baka? Wysłał inpostem jest jakaś szansa ze mogą to przechwycić i co będzie dalej jeśli by się tak nie daj Boże stało
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@19michael86: Duży problem jest jakby jebneli pake? Czy głupka udawać ze nie wiesz co to za paczka jest gorzej ziomek bo na niego pójdzie bo on by się nie wymigał
  • Odpowiedz
@Dr4ker: toć logiczne że sprawdzają czy nie ma narkotyków w skrzynkach, inaczej zepsuło by to im reputację i stało się łatwym celem dla delarów.

Z------ś sprawę
  • Odpowiedz
  • 0
@Anski: Właśnie tez tak myśle bo to jakaś paka kupiona dla mnie z USA i chyba pakowana chermetycsnie jest jak samarki na zacisk ten
  • Odpowiedz
  • 0
@Anski: Najgorzej ze by mi się nie chciało znowu p-------c po jakiś przesłuchaniach itp żeby sobie lipy znowu nie robić, to co myślisz ze git będzie tak status wyglada na ta chwile
  • Odpowiedz
@Dr4ker: jest git, status i tak Ci nic nie powie, znajomi rzucali sety na paczkomaty i lata nie było przypału, także to szukanie po sortowniach to trochę urban legend, ale gdyby jednak to jak mowię, nie twoja ręka i zimna krew. W ostateczności sprawa i powołanie się na niską szkodliwość czynu = uniewinnienie.
  • Odpowiedz