Wpis z mikrobloga

Pierwszy dzień diety GAPS, która po 2 latach zakończy się prawdopodobnie przejściem na dietę optymalną (Kwaśniewskiego). Ciekawe jak to będzie. Na razie wrzucam zdjęcie mojego obiadu żeby zobaczyć czy choć trochę będzie miał podjazd do wrzutek @anonymous_derp xD

Dzisiejszy obiad: gotowany 8 godzin rosół na karku wołowym z selerem, cebulą, czosnkiem, sól.

#gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie #bederzigol

Jako że będę robił takie wpisy to do obserwowania/czarnolistowania:

#1c14e75974894eeb9624dfb2fc235cd2
d.....i - Pierwszy dzień diety GAPS, która po 2 latach zakończy się prawdopodobnie pr...

źródło: comment_1599136111fLXQ4nrIOd9lxppO8Ja9Xa.jpg

Pobierz
  • 12
@dziki: derp też twierdzi, że mu smakują jego kulinarne wytwory ale ja mu tam nie wierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poczytałem w międzyczasie o tej diecie i zapytam tak poważnie: po co Ci to? Lekarz Ci zalecił czy jak?

Drugie pytanie czy uprawiasz jakieś sporty amatorsko albo wykonujesz zawodowo ciężką pracę fizyczną?
@nadsztygar:

Co do diety - żaden lekarz w Polsce nie zaleci mi tej diety bo w tym kraju nie ma lekarza który ogarnia jednocześnie kwestie psychologiczne/psychiatryczne i dietetykę/gastroenterologię, a nawet jeśli takowy istnieje (ja nie znalazłem) to pewnie nawet nie słyszał o tej diecie. Walczę ze swoimi problemami od lat, dużo czytam, i dopiero niedawno trafiłem na GAPS. Zdecydowałem się spróbować bo jestem #!$%@? zdesperowany, byłem u wielu gastrologów, wielu psychologów/psychiatrów