m.....4
m.....4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
638
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
pilot1123
1305
P.....0
P.....0
@marekmarecki44: To mnie zawsze bawi to spuszczanie się nad obsługą broni.Jak sprawdził że jest rozładowany to może sobie nawet kutasa w lufę wsadzić.A nie jak p---a bać się rozladowanej broni
582
t.....t
t.....t
50
Lisek_Mirek
@theodolit: Tak, a pod nim stał karzeł więc w ziemię tez nie mógł skierować XD
40
zt_im
zt_im
@marekmarecki44 standardowo
35
KoleS46
wątroba, płuco przestrzelone i paluchy odstrzelone? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieznamsiealesiewypowiem
33
m.....4
m.....4
jak nie wkładał magazynka z ostra i było wszystko 5x sprawdzone to chyba rygor jest nieco inny

@theodolit: No niby tak, oczywiście, pewnie każdy jak się upewni kilka razy to inaczej podchodzi to kątów bezpieczeństwa. Ja też. Ale nie przy ludziach, ale nie q--a publicznie, tym bardziej w telewizji!
@Prokurator1990: jw
28
dziara1429
Mógłby pracować w top gear.
17
januzi
8
d.....0
d.....0
@theodolit: to się kieruje do ziemi albo w powietrze mośku
7
szejas
6
zdechly
zdechly
4
t.....t
t.....t
@marekmarecki44: pomijając głupotę, a co jeżeli faktycznie nie ma gdzie skierować bo wszędzie dookoła ludzie? i nie ma dobrej strony?
3
kossakov
@Prokurator1990: nie znam się, to się wypowiem - myślę, że jak ktoś ma jako takie obycie z bronią, to ma też pewne odruchy, nawyki. Jak dla mnie, to albo ten człowiek trzymał pistolet drugi raz w życiu, bo na codzień jest stażystą w TVP, ale zrobił to w stu procentach na bekę, żeby ztriggerować broniarzy
3
z.....o
z.....o
@Prokurator1990

@marekmarecki44: To mnie zawsze bawi to spuszczanie się nad obsługą broni.Jak sprawdził że jest rozładowany to może sobie nawet kutasa w lufę wsadzić.A nie jak p---a bać się rozladowanej broni

A ja jestem przerażony takimi opiniami jak twoja.
3
Grzabek
3
sowiq
sowiq
To mnie zawsze bawi to spuszczanie się nad obsługą broni.Jak sprawdził że jest rozładowany to może sobie nawet kutasa w lufę wsadzić.A nie jak p---a bać się rozladowanej broni

@Prokurator1990: właśnie mi się przypomniał Twój komentarz, jak czytałem na FB pewną historię. Wrzucę Ci screenshota. Podejrzewam, że wiesz czym jest nabój szkoleniowy/ćwiczebny i wiesz, że nigdy, przenigdy taki nabój nie powinien wystrzelić. W teorii :)
3