Aktywne Wpisy
peter1616 +9
https://youtu.be/aTqlwViPUWo?t=343
Łaszczyk tylko przez msc trenował parter. Trochę kompromitacja dla ferrariego, który podobno jest parterowcem, że po tylu latach treningów przegrał z typem co pochodził msc na treningi w płaszczyźnie parterowej.
#famemma
Łaszczyk tylko przez msc trenował parter. Trochę kompromitacja dla ferrariego, który podobno jest parterowcem, że po tylu latach treningów przegrał z typem co pochodził msc na treningi w płaszczyźnie parterowej.
#famemma
Kauabang +6
#mieszkanie #dom #nieruchomosci
Który projekt uważacie za ciekawszy, ciemniejszy czy jaśniejszy ( w komentarzu, bo przecież wypok nadal nie pozwala na dodanie kilku zdjęć na raz xDDDD)?
Który projekt uważacie za ciekawszy, ciemniejszy czy jaśniejszy ( w komentarzu, bo przecież wypok nadal nie pozwala na dodanie kilku zdjęć na raz xDDDD)?

No ale jak chodzi Ci o to Danielu czy starczy.....by mi Odwagi lub czy mam jaja i ze strachu Nie narobiono by pod siebie to szczerze powiem szkolono mnie do tego ale czasami miewam dziwne przeczucie☺️- jakie krzyczy wykonanie Automatycznie manewru Ratowania sobie zycia przez wpierniczenie samochodu do rowu bo to , lepsze jak zderzenie centralne ryjem w ryj z tym ,ze faktem bo mnie szkoda zawsze jest samochodu a NIE Siebie dla tego jakos szczegolenie swojego zycia Nie biore pod uwagi, - tylko dobro mojego samochodu i innych uczestnikow ruchu drogowego nawet jak to jest grupa mniej inteligentnych ludzi ode mnie .
Po za tym Tragiczne Wypadki Drogowe i Wypadki Drogowe oraz Kolizje Drogowe to jest wpisane w nasze ryzyko Zawodowe jako Kierowcy no , Ja jestem Odpowiedzialny mnie chodzi o BRD nas wszystkich bo wiem czym sie konczy Brawura i Egoizm na drodze a Droga to , NIE jest prywatny folwark tylko poligon doswiadczalny☹️ na drogach bywam jak na Misji w IRAKU lub AFGANISTANIE .
Po za tym wiem na czym polega gra w cykora na drodze i szczerze czasami idzie dostania Zawalu serca gdzie modlisz sie do Boga o ten jeden- jedyny fart powrotu do domu w jednym kaw.....Nie ty jeden to uczucie znasz po za tym taki nasz los wszedzie idzie umierania wszystko to , kwestia czyja jest w tedy wina ,a Nie opcja zastanawiania sie czy to moja wina .
Na to Nie ma lekarstwa jedno jest pewne przytocze stwierdzenie Pana Tadeusza ,ze jak Kierowca sie boi to juz jest informacja bo sie NIE NADAJE na kierowce i pora mu odchodzenia z zawodu puki jest ku temu dobra okazja niz wyjechania i pewnego dnia Nie wracania lub wracania w czarnym worku foliowym .
Dla tego Ja wiedzialem kiedy w odpowiednim momencie ZREZYGNOWANIA i Nie igrania z losem dalej co lepsze nareszcie sie NIE BOJE ,ze cos mi sie stanie i nie doczekam sytuacji kiedy zobacze jak dzieciaki moich siostrzyczek dorastaj..... ale owszem kusi mnie czasami na dane numery ale wole unikania tego jak Ognia .
Kwestia decyzji kiedy czujesz bo to , jest ten moment , aby zrezygnowania po 16latach bycia Najlepszym za sterami i stania sie jako zywa Legenda a NIE TRUP na cmentarzu . Ja np. sobie chwale moje decyzje mimo bo wiele razy mi oferowano stanowisko kierowcy za 8tys zl od kazdego kursu wykonanego i obiecywano mi nowego busa pod warunkiem ,ze sie zgodze ale zawsze stanowczo Odmawiam by pewnego wieczoru gliniarze Nie przyjechali do domu i mojej rodzinie przekazali smutne informacje ,ze Glupio zaryzykowano i glupio utracono zycie .
W tym przypadku moja racja sie ma dzisiaj tak jak kierowca po kilku latach nagle zaczyna sie bania i tracenia panowania nad swoim zachowaniem na drodze to i utraci Panowanie nad zestawem samochodowym za jaki Odpowiada w tym przypadku to jest juz iskra na prochy cos jak C-4 zapala sie w tedy czerwona kontrolka jaka mawia STOP i koniec JAZDY , pamietam jeszcze jak chodzono z Joanno obniecano jej bo Gluio Nie zaryzykuje sama stwierdzila bo woli mnie niz kase czy durne auto w tedy jej obiecano ,ze z dawnym uzaleznieniem do Motoryzacji i szybkiej jazdy oraz manewry jakie trzeba dobrze kontrolowania odpuszcze jedna jest tu moja racja wniosek logiczny trzeba sie WYCOFANIA puki jest ku temu czas .
Tak przy okazji Pozdrowienia dla Daniela i dawnego Mentora z OSK Pana Janusza , Pozdrowienia dla starego kojota .
#motoryzacja #samochody #przemyslenia #gownowpis
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Zmusiłem się i przeczytałem ten wpis. Streszczając - na drodze trzeba mieć oczy dookoła głowy, myśleć za innych, nie podejmować niepotrzebnego ryzyka i oczywiście, nie dac się zabić.
Nie bądź tym kierowcą, na których sam bluzgasz za kółkiem, O! (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Masz, przetłumaczyłem na tldr od OPa