Aktywne Wpisy
mrocznegacie +224
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Trzesidzida +672
A ona pyta czy nie lepiej mi się zając nauką aby móc robić coś bardziej dochodowego. Jak jej pokazałem fakture za czerwiec to się zrobiła czerwona i spytała jakie kwalfikacje musi posiadać aby też zostać miotaczem paczek.
Jutro jest umówiona na rozmowę o pracę, jedyny minus, że mój kuzyn będzie mial inna wychowawczyni a szkoda bo dobre doopsko miała
#chwalesie #pracbaza #szkola
@taktoto: łykać to ty sobie możesz po godzinach pracy nie rozmawiam z tobą bo to obrzydliwe
@dupinka5000: jeszcze ci wrzody w jelicie pękną i będę sądzony za nieumyślne spowodowanie śmierci także sobie odpuszczę
@Totenburg: @bizancjo: Czyli wciąż więcej niż nauczyciel po 2 latach parcy (czyli pierwszej podwyżce).
Przypominam że w Polsce nauczyciel w szkole podstawowej zarabia 2548 brutto, czyli mniej niż na kasie w Lidlu.