Aktywne Wpisy
xeacaex +691
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
Idziesz z rana do roboty. Ale najpierw na chwilę wbijasz do żabki, by kupić 2 najtańsze energetyki i cienkie fajki.
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Ale zajebiście ja p------e
#oswiadczenie #motocykle125 #bloodyrobiprawojazdy #motocykle
Zakładam że to jeden z twoich pierwszych sezonów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JesMan:
Co Wy tak z tymi kaskami po 3000 zl?
Bezpieczeństwo
Gwarancja
Zużycie materiału
Ergonomia
Wygląd(kwestia indywidualna)
w sumie to LS2 to dobry kask za te pieniądze
Ma tylko jedną wadę. Jak założysz każdy inny bardziej renomowanej marki to dostajesz szoku, jakbyś pierwszy raz wszedł pod cieplutki prysznic, wcześniej żyjąc w lesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- hjc
- dobra marka
pick one
Moim skromnym zdaniem jest to dobra marka. Aczkolwiek jakiś arrioh, arai, czy shoei napewno są lepsze. Ale to znowu inny pułap cenowy
@s3kawka Rozumiem bezpieczeństwo, ale 1000zł to 1/3 wartości mojego motocykla :(
Na razie zadowole się moim ls2
Ja jeździłem w HJC is-17 i kozak, jak jesteś z okolic Wawy to używany 5 miesięcy mogę Ci sprzedać za symboliczne 250zl :p rozmiar S