Wpis z mikrobloga

Mam zainstalowany na prywatnym kompie legitny, ale jednostanowiskowy Office Professional Plus 2019, żona używa na nim służbowo Office365/Microsoft365 ze swojej szkoły, ale chciałbym wykupić dla całej rodziny Microsoft 365 Family, ze względu na możliwość obdzielenia kontami OneDrive żony, dzieciaków i mnie, bo potrzebujemy coraz więcej przestrzeni na swoje dane.

Mam 30% rabatu dla pracowników mojej korpo na Office365 , tj. za 300,99 pln / rok.

Czy bywają lepsze oferty? Nie pytam tu o oferty na #allegro lub #olx na tzw. dożywotnie licencje za 5 ziko, które magicznie wygasają najdalej po kilku miesiącach.

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzięki. Sprawdzę opinie o zadowolenie.pl. Kolega ostrzegał mnie przed allegro, bo licencja tylko ciut (15%) tańsza od tej z M$ okazzała się przekrętem. Gdyby zapłacił 5-10 ziko to by mi nie płakał.
  • Odpowiedz
@DungeonForDragon: Nie namawiam na allegro, ale gdziekolwiek się kupuje to najważniejsze żeby sprzedawca oferował klucz produktu. Podczas wpisywania na stronie MS od razu się weryfikuje i działa (i będzie działać) albo system nie przyjmie. Bo dostęp do konta to zawsze jest faktycznie przekręt. A zadowolenie.pl to stary i sprawdzony sklep od Alsenu, wydałem tam parę tysięcy na różne sprzęty.
  • Odpowiedz