Aktywne Wpisy
czerwony_ptak +615
Nanuno +106
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Rozumiem, że jako samotna madka już jestem skreślona u większości niebieskich.
Jakieś rady? XD
@dejwis: Bo "faceci z odzysku" nigdy nie mają dzieci z poprzedniego związku. Oczywista oczywistość.
Czy Ciebie przypadkiem w kapuście nie znaleźli?
"musze caly ten wieczor przeanalizowac i ocenic jak głęboko #!$%@? we mnie siedzie"
tak czy siak jest skreślona :)
@zoltybalonik: u młodych i tych co nie chcą mieć dzieci w dużej mierze pewnie tak. Jakiegoś gościa po 30 może ustrzelisz jak ma swoje dziecko tym bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pytanie ilu będzie udawać, że nie widza problemu z dzieckiem aby 'zaruchać' i uciec jak trzeba będzie wejść w jakieś interakcje z dzieckiem xd
Zazwyczaj wszyscy krzyczą, że łatwo jest oceniać, jak sie nie zna sytuacji(śmierć ojca etc)
@dejwis: No wiem, że niektóre "one" ciągle zmieniają plany, żeby byłemu zrobić na złość.
Są goście z własnym bagażem doświadczeń, którzy to zaakceptują.
Jak nie szukasz niczego poważnego to dziecko nie robi różnicy a jak szukasz to i tak znajdziesz kilku o ile nie będziesz z nich robiła tatusiów za szybko xD
W każdym razie warto być szczerą.
I to bardzo zły pomysł pytać o coś takiego na portalu gdzie #przegryw jest jednym z popularniejszych tagów xD
@dejwis: ależ przecież ona ma rację. Wielu mężczyznom nie przeszkadza, bo mężczyzn w wieku tam bodaj 18-40 to jest kilkaset tysi więcej, niż kobiet...
Więc nie mają wielkiego wyboru i biorą niemal wszystko, co jest na rynku.
Więc > > mężczyznom nie przeszkadza i to wielu. X #!$%@? D. Może jeszcze
@ImYourPastClaire: fajne słowa na pocieszenie opki, ale im mniej kandydatów tym mniejsza szansa na znalezienie tego jedynego :/