Aktywne Wpisy
sokytsinolop +104
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
Call do kolegi o 15:55, zanim powiem o co chodzi to mówi:
- Ja właśnie kończę, złapię cię jutro rano to omówimy temat.
I tyle... Zajęło by mu to może z 20 minut żeby mi pomóc ale nie. Wielki panicz musi wyjść. 8 - 16 i mnie ni ma hehe XD
#pracait #korposwiat #pracbaza #programista15k #bekazpodludzi
- Ja właśnie kończę, złapię cię jutro rano to omówimy temat.
I tyle... Zajęło by mu to może z 20 minut żeby mi pomóc ale nie. Wielki panicz musi wyjść. 8 - 16 i mnie ni ma hehe XD
#pracait #korposwiat #pracbaza #programista15k #bekazpodludzi
-Tarnicę z Bukowym Berdem i Szerokim Wierchem
-Połoniny Caryńską i Wetlińską
-Smerek i okolice
-Beniowa i okolice
-zagroda żubrów w Mucznem
-nocne niebo w Lutowiskach
?
Raczej interesują mnie typowe szlaki górskie, ale mile widziane wszystkie propozycje.
#gory #bieszczady
No i jeszcze na Wielką Rawkę jak nie byłeś.
Aha, i nie zniechęcaj się do tego szlaku przez Rozsypaniec i Halicz, mimo że byłeś już na Tarnicy to warto zrobić tę trasę - piękne widoki.
Komentarz usunięty przez autora
Fajną miejscówką, z dala od tłoku jest szczyt Dwernik Kamień. Na swój sposób urokliwie tam jest i widok na Połoninę Wetlińską, od tej drugiej,
Tutaj pełen