Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#rower #szosa #strava
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co to jest 86% widoczne na drugim zrzucie?
PS. to jakaś forma treningu że jeździsz po prostej parę razy po prostu zawracając po niej?
a jezdze tutaj bo to opuszczone lotnisko, 3km szerokiego wysasfaltowanego równego pasa startowego. do treningów gdzie muszę skupic sie na cyferkach idealne miejsce, bo ruch zerowy co za tym idzie bezpiecznie jest. czasem kogos na rowerze sie spotkam czy biegacza. jest to moje regularne miejsce treningowe, cale 15 minut od domu :) :)
P.S. To lotnisko to juz chyba dawno nieczynne - mozna tam wchodzic w ogole?
natomiast ulica z kwiatami, niestety ciezko to ze stravy usunac, ale co z tego jak wystarczy sprawdzic w cidg i masz jeszcze wiecej? nic nie poradzę.
Mozesz usunac moj wpis, jak i ten powyzej, jezeli ci zalezy na prywantosci.
@Hipodups: wystarczy ustawić sobie 'private zone' na stravie.
dodałem private zone wiec troche ukryje.
co do lotniska - dawno zamknięte, niby nie można, ale nikt nie gania, dopóki nie robisz burdy. pijącą młodzież, czy świrują autami to gonia.
Nie zalicza wszystkim czy tylko mi, czyli osobie w private zone? Tak się składa, że mam ustawione PZ o promieniu kilometra i... To zahacza o 2-3 segmenty :/
pytanie tylko co z punktami karnymi ? xd
@Baczy: I to wszystko usłyszałeś i zobaczyłeś przejeżdżając koło niego z prędkością powyżej 50 km/h :P