Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +194
Dorszowy +46
Pamiętam jak zostały wprowadzone niedziele niehandlowe. Pamiętam jak wtedy plułem jadem, bo jak to tak nie móc pójść do Lidla w niedzielę. Pamiętam jak się wkurzałem zawsze widząc sobotnie kolejki.
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
wstawiłem ostatnio z soundclouda jeden mało znany rosyjski zespół i już się musiał znaleźć błyskotliwy @nekrofukk który zaszczycił mnie swoim wiele wnoszącym komentarzem.
#blackmetal #bekazpodludzi #takaprawda
@Redesekrator: nie tylko o niego
ahh to musi być bardzo odpowiedzialne zadanie, co ja piszę toż to prawdziwa misja - siedzenie na tagu! Z pewnością wielu wykopkom nadaje to sens życia.
Nie zmienia to faktu, że te teksty z batuszką, gruzją i ramenem są przeruchane strasznie i nie śmieszą już tak bardzo, tym bardziej jak są wstawiane nieadekwatnie
mnie to smieszy w #!$%@? caly czas xD
@nekrofukk: nie chcę mieć z tb nic do czynienia, ok
nekrofukk >>>> batjuszka >>>> mało znany, powtarzam MAŁO ZNANY, ruski nudny dm/bm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dullboy: normalny człowiek by to olał - kim ja jestem żeby ktoś się przejmował moimi wysrywami? czy tu są same 15stoletnie, neurotyczne dziewczynki na tagu? czy black metalowcy ;)
wiesz jak dziala troll ? nie karmiony po prostu znika ;)
no i od czego jest czarna lista ? niech mnie wrzucaja
a ci ktorzy tego nie zrobia niech sie szykuja
@dullboy: ja mam 14 lat i IQ 88, także tego nie pomalujesz.... ;)